Πουλήθηκε στον Χάρη Πολίτη ο Music 89.2

Πουλήθηκε στον Χάρη Πολίτη ο Music 89.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τρία ραδιόφωνα στα αθηναϊκά FM το Politis Group.

23 Ιουλίου 2020

Λίγα μόνο 24ωρα μετά την εξαγορά του Legend 88.6 από την Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, άλλο ένα «deal» υλοποιήθηκε στην ραδιοφωνική αγορά της Αττικής. Μετά από 12 χρόνια ο Music 89.2 αλλάζει «χέρια» και περνά από τον όμιλο Ρέστη σε εκείνον του Χάρη Πολίτη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το χρηματικό τίμημα.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση από το Politis Group: «Ο Όμιλος Πολίτη, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102,2 και Μουσικός 98,6 προκειμένου να επεκτείνει τη δραστηριότητα του στον τομέα του ραδιοφώνου, προχώρησε στην εξαγορά του σταθμού Music 89,2 από τον Όμιλο Ρέστη. Με τον Music 89,2 έρχεται να καλύψει και την περιοχή της ξένης mainstream μουσικής, συμπληρώνοντας το Portfolio των ραδιοφωνικών σταθμών του.
Η απόκτηση του Music 89,2 δίνει το επιχειρηματικό στίγμα του Ομίλου, που μέσα από την υλοποίηση στρατηγικών επενδύσεων επιτυγχάνει την ισχυροποίηση της παρουσίας του στην Ελληνική αγορά, στηρίζει την ανάπτυξη και θέτει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των άμεσων αλλά και των μακροπρόθεσμων στόχων του»

Το Politis Group έχει ήδη στην κατοχή του δύο ελληνικά ραδιόφωνα στα FM της Αθήνας, τον ποπ-mainstream Sfera 102.2 και τον «έντεχνο» Μουσικό 98.6 (και δύο web radio, τον λαϊκό Derti και το ροκ Grace Radio). Θυμίζουμε ότι ο όμιλος έχει κατοχυρώσει διάφορα ονόματα για ξένους mainstream ραδιοσταθμούς, ανάμεσα σε αυτά εκείνο του VFM 88.3 και του λονδρέζικου Capital FM.