Ο Τόνι Σφήνος δεν θα παίξει απόψε λόγω Αγιά-Σοφιάς

Ο Τόνι Σφήνος δεν θα παίξει απόψε λόγω Αγιά-Σοφιάς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λόγω πένθους, αλλά κι επειδή θα χτυπάνε οι καμπάνες, η αποψινή συναυλία δεν θα γίνει (αλλά θα γίνει την Τρίτη που θα μας έχει περάσει το πένθος).

24 Ιουλίου 2020

«Οι καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα και ο Ακάθιστος Ύμνος θα ακούγεται σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ορθοδοξίας σήμερα», λέει ο Δήμος Γλυφάδας στην ανακοίνωσή του. «Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία με τον Τόνι Σφήνο αναβάλλεται για την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουλίου. "Είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος μας συμμετέχει στην ημέρα θλίψης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και στην αγρυπνία της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας και αναβάλλει την αποψινή εκδήλωση στο πλαίσιο του drive in Φεστιβάλ", τονίζει ο κ. Παπανικολάου. Οι κρατήσεις που είχαν γίνει για σήμερα, ισχύουν κανονικά για τις 28 Ιουλίου, που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τον Τόνι Σφήνο».

Τα σχόλια των δημοτών, φυσικά, αποθεωτικά για τον δήμαρχο: «Συγχαρητήρια Δήμαρχε Μπράβο άξιος» και «Στον τρούλο της αγιας σοφιας θα ανέβω για να βγάλω την τούρκικη ημισέληνο και τον σταυρό να βάλω».