Πιο «Netwix» και με νέες σειρές ο ΑΝΤ1, στην σεζόν 2020-2021

Πιο «Netwix» και με νέες σειρές ο ΑΝΤ1, στην σεζόν 2020-2021
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επενδύει σε πρόσωπα από την Web TV του και καινούργια projects.

28 Ιουλίου 2020

Ο Chief Content Officer του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, έκανε την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2020-2021 στους αρμόδιους συντάκτες και το ευρύ κοινό, μέσα από το site του καναλιού λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Ψυχαγωγία με γέλιο και συναίσθημα και έγκυρη ενημέρωση, είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματός μας για τη σεζόν που έρχεται. Ο ΑΝΤ1 είναι η σταθερά του τηλεοπτικού κοινού για 30 χρόνια, αλλά ταυτόχρονα ξέρει να καινοτομεί και να εκπλήσσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ενημέρωση παραμένουν στο πρόγραμμα το ιστορικό «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στις καθημερινές και οι «Πρωινοί Τύποι» Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης τα Σαββατοκύριακα, στην πρωινή ζώνη, η «Υγεία πάνω απ' όλα» της Φωτεινής Γεωργίου, το «Special Report» των Τάσου Τέλλογλου και Αντώνη Φουρλή, η εκπομπή του Vice και το «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος θα συνεχίσει να παρουσιάζει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στην ψυχαγωγία προστίθενται δύο εκπομπές από πρόσωπα προερχόμενα από το (επιτυχημένο) Netwix. Η πρώτη είναι η επαναφορά του «Taxi Girl», του τηλεπαιχνιδιού που προβαλλόταν παλιότερα από το Mega, το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα και με άνδρα παρουσιαστή, τον Αλέξανδρο Τσουβέλα που κάνει εκπομπές (και) στην Cosmote TV και την πρωινή ζώνη του Σπορ FM 94.6. Η δεύτερη είναι ένα σατιρικό late night show με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη (κάνει εκπομπές και στον Δρόμο 89.8), που πέρσι ήταν ένθετο ως οι «Μύγες» μαζί με τον Θανάση Πασσά, στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επιπλέον θα προστεθεί και ένα docu-reality format με τον τίτλο «Μια στιγμή, μια ζωή», μέσα από το οποίο «οι πρωταγωνιστές μοιράζονται σημαντικές ιστορίες από το παρελθόν τους, με αφορμή μία φωτογραφία και την αναπαράστασή της από την ομάδα της εκπομπής», όπως σημειώνει το κανάλι. Και τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν να προβάλλονται το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, με αλλαγές στο πάνελ του, και το «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπως και τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Με δύο κωμικές σειρές και μια καθημερινή δραματική σειρά ενισχύει ο ΑΝΤ1 τον τομέα της μυθοπλασίας του. Ο λόγος για την «Φαμίλια» με τον Πυγμαλίονα Δαδακαρίδη, την Ιωάννα Ασημακόπουλου, τον Μιχάλη Σαράντη κ.ά., το «Παρουσιάστε!» με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη (κατά το ήμισυ) τον Γιάννη Μπέζο και τον «Ήλιο» με τους Γιώργο Καραμίχο, Αντίνοο Αλμπάνη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη κ.ά. Στο νέο πρόγραμμα συνεχίζουν οι «Άγριες Μέλισσες» που «σάρωσαν» την τελευταία σεζόν και το «Καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια.

Τέλος, στα αθλητικά, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να επενδύει στο επερχόμενο Euro 2020, το οποίο φέτος αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού και θα διεξαχθεί το 2021, μεταδίδοντας πληροφορίες και εξελίξεις γύρω από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.