Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ομίλου Alpha από τη Motor Oil

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ομίλου Alpha από τη Motor Oil
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (28/07).

28 Ιουλίου 2020

Με ανακοίνωσή τους τα διυλιστήρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη γνωστοποίησαν ότι χθες, 27 Ιουλίου, η «Μότορ Όιλ (Ελλάς) Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.» ολοκλήρωσε την συναλλαγή για την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της τηλεόρασης του Alpha, του Alpha 98.9 και του Alpha 96.5 της Θεσσαλονίκης, από την κατά 100% θυγατρική της, Mediamax Holdings Limited. Η εταιρεία, μαζί με την θυγατρική της Nevine Holdings Limited, κατέχουν το σύνολο των μετοχών του καναλιού και του ραδιοσταθμού της συμπρωτεύουσας, και το 99,95% της έτερης συχνότητας στην Αθήνα.

-------------------------

«Στα καλοκαιρινά πάρτι λέμε ΝΑΙ» στην ΕΡΤ1.

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης κλείνει την φετινή σεζόν με ένα ξεχωριστό επεισόδιο, προσαρμοσμένο στο κλίμα της εποχής. Το ερχόμενο Σάββατο 01/08 στις 10 το βράδυ, η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος φιλοξενούν μια πλειάδα καλλιτεχνών όπως οι Αποστολία Ζώη, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Λίλα Τριάντη, Ζερόμ Καλούτα, Άννα Φιλιππάκη, Prestige The Band, Ιάσονας Μανδηλάς, Σοφία Αρβανίτη, Κώστας Μαρτάκης και Walkman The Band, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν καλοκαιρινά τραγούδια παρέα με τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής.

-------------------------

Αύγουστος με πρεμιέρες στα κανάλια NovaCinema.

Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία Κυριακή του μήνα, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova θα παίζουν κάθε βράδυ στις 10 κι από μια ταινία σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Όλες, θα είναι διαθέσιμες και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go. Αναλυτικά:

2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Ενήλικοι στην αίθουσα»

9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Η οικογένεια Άνταμς»

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Εξολοθρευτής: Σκοτεινό πεπρωμένο»

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Ένας καλός ψεύτης»

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Κόντρα σε όλα»