Στα πρότυπα του Netflix το Vodafone TV, με τη «βοήθεια» της HBO

Στα πρότυπα του Netflix το Vodafone TV, με τη «βοήθεια» της HBO
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (03/08).

03 Αυγούστου 2020

Από σήμερα το νέο Vodafone TV προσφέρει σε παλιούς και νέους συνδρομητές περισσότερες από 10 χιλιάδες ώρες δωρεάν on demand περιεχομένου και πάνω από 45 διεθνή κανάλια, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής σε εως και 5 συσκευές, με τις 3 εξ αυτών σε ταυτόχρονη θέαση. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από όλα τα δίκτυα, μέσα από το vodafone.gr/tv, χωρίς αποκωδικοποιητή και δεσμεύσεις, με 6,90 ευρώ μηνιαία συνδρομή και τον πρώτο μήνα δωρεάν. Βασικός «πυλώνας» του Vodafone TV είναι η HBO, με την υπηρεσία να διαθέτει για on demand θέαση σειρές όπως τα «Game of Thrones», «Sopranos», «The Wire», «Sex and the City», «Φιλαράκια» κ.ά., μαζί με όλες τις νέες παραγωγές της.

-------------------------

Το... 2020 ένωσε όλες τις Vogue του κόσμου.

Ο κορωνοϊός, το κίνημα «Black Lives Matter», η περαιτέρω κλιματική αλλαγή και γενικά τα όσα συνέβησαν (και συμβαίνουν) την χρονιά που διανύουμε και άλλαξαν τον κόσμο, θα είναι το κεντρικό θέμα του θρυλικού περιοδικού μόδας. Για πρώτη φορά στα 128 χρόνια της ιστορίας της, η Vogue κάλεσε όλες τις εκδόσεις της ανά τον κόσμο να συνεργαστούν και να κυκλοφορήσουν το τεύχος «Ελπίδα», το οποίο θα προσπαθήσει να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στο αναγνωστικό κοινό, με εικόνες και αληθινές ιστορίες. «Το τεύχος Σεπτεμβρίου της Ελληνικής Vogue θα είναι γεμάτο με εικόνες και ιστορίες αξιοθαύμαστων ανθρώπων που μας γεμίζουν ελπίδα. Ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο», δήλωσε η editor-in-chief της Ελληνικής Vogue Θάλεια Καραφυλλίδου.

-------------------------

«Μουσικά» βιβλία για το καλοκαίρι από το Kosmos 93.6.

Την ερχόμενη Τετάρτη 05/08 στις 10 το πρωί και για δύο ώρες, ο Γιάννης Δημητριάδης θα παρουσιάσει στους ακροατές του ραδιοσταθμού 10 βιβλία τα οποία θα περιγράφουν τη ζωή και το έργο μεγάλων ονομάτων του διεθνούς πενταγράμμου, όπως ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ο Μάιλς Ντέιβις, ο Τζον Λένον, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Κάρλος Σαντάνα και άλλοι, για να διαβάσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.