Δημοσιογραφική αποστολή στη Βηρυττό πληρωμένη από τους αναγνώστες

Δημοσιογραφική αποστολή στη Βηρυττό πληρωμένη από τους αναγνώστες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ThePressProject κάνει τη δημοσιογραφία που θέλουμε και μας αρέσει.

06 Αυγούστου 2020

Τι έκαναν λοιπόν τα παιδιά εκεί, στο ThePressProject; Ζήτησαν από τους αναγνώστες να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι του συντάκτη τους στη Βηρυττό ώστε να έχουν πρωτογενές ρεπορτάζ. «Ζητάμε τη βοήθειά σας για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε κλίμα και ειδήσεις από πρώτο χέρι», έγραψαν χθες. «Η Λαμπρινή Θωμά έχει ήδη ετοιμάσει τη βαλίτσα της. Ελπίζει να αναχωρήσει στις 11 πμ, Πέμπτη. Το κόστος των εισιτηρίων είναι 281 ευρώ και το κόστος του ξενοδοχείου 120 ευρώ. Οι μεταφορές εκεί υπολογίζεται ότι θα έχουν ένα κόστος γύρω στα 100 ευρώ, καθώς πρέπει να νοικιαστεί μηχανάκι – οι δρόμοι είναι σκεπασμένοι από τα συντρίμμια».

Συνολικό κόστος λοιπόν γύρω στα 1.000 ευρώ. Μέσα σε 5-6 ώρες είχαν μαζευτεί περισσότερα από 700 ευρώ. Και τώρα που μιλάμε το ποσό σχεδόν συμπληρώνεται στο σύνολό του. Και οι αναγνώστες βάζουν όσα μπορούν, άλλοι 10 ευρώ και άλλοι 100. Χρηματοδοτούν την ενημέρωση που εμπιστεύονται. Τι πιο αγνό και τι πιο καθαρό;

Και ας μείνει ο κάθε Πέτσας με τις λίστες του και τα ΜΜΕ των εφοπλιστών που λιβανίζουν την κομψή κυβέρνηση αποκρύπτοντας ειδήσεις.