Πίστες των λαϊκών και beach bar με ράπερ και λαϊκοποπ καταδικάζουν τις συναυλίες

Πίστες των λαϊκών και beach bar με ράπερ και λαϊκοποπ καταδικάζουν τις συναυλίες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν ήταν συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού αυτή στην Κουρούτα, αλλά μπουζούκια κανονικότατα, πίστα.

16 Αυγούστου 2020

«Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η συναυλία που επρόκειτο να γίνει το βράδυ του Σαββάτου στην Κουρούτα» διαβάζουμε σε όλα τα site αλλά για σταθείτε: για ποια συναυλία μιλάμε; Είδατε την αφίσα; Είχε τηλέφωνο ρεζερβέ! Και θα βλέπαμε μετρ, σερβιτόρους, λουλουδούδες και παρκαδόρους. Και διοργανωτής της συναυλίες ήταν ένας γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων - ο κ. Παπαγεωργίου (Fever κ.ά.).

«Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν την σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά», λέει η σχετική ανακοίνωση. Η εκδήλωση δεν έγινε, γράφουν, κατόπιν παρέμβασης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κι εδώ γελάμε όλοι.

Να το τονίσουμε μία ακόμα φορά: άλλο οι κανονικές συναυλίες (διαφόρων ειδών καλλιτεχνών) που πραγματοποιούνται άψογα (υποδειγματικά) και άλλο τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στα beach bar και σε άσχετους χώρους με ράπερ ή λαϊκούς καλλιτέχνες ως επί το πλείστον, στις οποίες επικρατεί κατάσταση πανηγυριού.