Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του «φλΕΡΤ», αναβάλλεται η επιστροφή του

Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του «φλΕΡΤ», αναβάλλεται η επιστροφή του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (21/08).

21 Αυγούστου 2020

Ξανά αντιμέτωπη με την πανδημία βρίσκεται η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Αυτή τη φορά, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, συνεργάτης της εκπομπής «φλΕΡΤ» που όμως δεν είναι υπάλληλος της ΕΡΤ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό χωρίς να έχει συμπτώματα, μετά από ταξίδι που έκανε σε νησί του Αιγαίου λόγω διακοπών. Μετά την γνωστοποίηση του κρούσματος όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του υποβλήθηκαν σε τέστ -τα πρώτα βγήκαν όλα αρνητικά, θα ακολουθήσουν κι άλλα- και θα μπουν σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή για απολύμανση όλων των κτηρίων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

-------------------------

Πρεμιέρα για το «Ώρα για φαγητό» στον ΣΚΑΪ.

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 11.30 το πρωί, «απέναντι» από τα περισσότερα ψυχαγωγικά πρωινά του ανταγωνισμού, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα μαγειρεύει και θα μοιράζεται τις συνταγές της με τους τηλεθεατές του καναλιού. Ιδού και το τρέιλερ της εκπομπής:

-------------------------

Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς.

Αύριο, Σάββατο, στις 05.30 το πρωί και για 4,5 ώρες ο παρουσιαστής ξεκινά και πάλι τις εκπομπές του στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, για τη νέα σεζόν. Το «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά ήταν και τους τελευταίους μήνες πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του συνόλου του κοινού, και ειδικότερα στους μεγαλύτερης ηλικίας τηλεθεατές.

-------------------------

Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης στην ΕΡΤ Sports.

Μέσα από τη συχνότητα του δημόσιου αθλητικού καναλιού θα μεταδωθεί ζωντανά ο πρώτος αγώνας μπαράζ για μια θέση στην Super League 1. Η Ξάνθη, που θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, αναμετράται με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θέλει να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια», αύριο στις 20.00 σε περιγραφή του Δημήτρη Μπουμπουγιατζή και ρεπορτάζ από τον Βασίλη Αναστασιάδη.