Επιστροφές και αλλαγή ώρας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον Alpha

Επιστροφές και αλλαγή ώρας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (26/08).

26 Αυγούστου 2020

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου επανέρχονται στο πρόγραμμα του καναλιού το «Happy Day» και το «Deal», για τη νέα σεζόν. Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα ξεκινά από τις 08.00 με παλιούς και αρκετούς νέους συνεργάτες, ενώ το τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου που θα έχει την ίδια (επιτυχημένη) σύνθεση θα είναι το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha. Από την ερχόμενη Δευτέρα η βραδινή ενημέρωση του καναλιού με τον Αντώνη Σρόιτερ θα ξεκινά πλέον 10 λεπτά νωρίτερα, από τις 18.50, την ίδια ώρα με τον ΑΝΤ1.

-------------------------

Ο δεύτερος κύκλος των «8 Λέξεων» στον ΣΚΑΪ.

Στο πλαίσιο της επανέναρξης του προγράμματός του, η οποία γίνεται νωρίτερα από όλα τα κανάλια του ανταγωνισμού, το κανάλι του Νέου Φαλήρου επαναφέρει άμεσα στο prime time την επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Η δεύτερη σεζόν των «8 Λέξεων» θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα, Δευτέρα εως Πέμπτη, στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

-------------------------

Για μια ακόμη σεζόν η «Δίκη» έρχεται στο Open.

Το ιστορικό talk show του Κυριάκου Θωμαϊδη, που επικεντρώνεται σε θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος, επιστρέφει στο «ανοιχτό κανάλι» από την Δευτέρα 31/08 και κάθε Δευτέρα στις 23.30, μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα. «Η εκπομπή που γκρέμισε την παράγκα του ποδοσφαίρου και έφερε στο φως μεγάλα σκάνδαλα του αθλητισμού μέσα από αποκαλυπτικές δικογραφίες, διαβαίνει το 31ο έτος της τηλεοπτικής παρουσίας της και φιλοδοξεί να ταράξει πάλι τα νερά», αναφέρει χαρακτηριστικά το Open στην ανακοίνωσή του.