Με διαφορετικούς παρουσιαστές τη νέα σεζόν η «Κοινωνία Ώρα Mega»

Με διαφορετικούς παρουσιαστές τη νέα σεζόν η «Κοινωνία Ώρα Mega»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου δίνουν τις θέσεις τους στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

29 Αυγούστου 2020

Μια ακόμη μεγάλη αλλαγή στη σύνθεσή του θα έχει η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega. Από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στο «τιμόνι» της «Κοινωνίας Ώρα Mega» θα βρίσκονται ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, επί σειρά ετών ρεπόρτερ του καναλιού και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του την εποχή της «Τηλέτυπος», και η Ανθή Βούλγαρη. Ένα δίδυμο δοκιμασμένο (με επιτυχία) στην αντίστοιχη ζώνη του Open.

Οι δύο τους θα αντικαταστήσουν τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου, οι οποίοι ανέλαβαν την «Κοινωνία Ώρα Mega» μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο. Ήταν εκείνοι, μάλιστα, που άνοιξαν το πρόγραμμα του καναλιού όταν επαναλειτούργησε, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο απουσίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Παρόλο που ο Νίκος Φιλιππίδης δεν είχε παρουσιάσει ξανά πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν απλή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη, είχαν αξιοπρεπείς επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ειδικά στο 18-54, που βλέπει περισσότερο το Mega, σε αρκετές ημέρες σημείωναν διψήφια νούμερα. Σημαντικό επίτευγμα για πρόγραμμα τηλεοπτικού σταθμού που μετρά μόλις λίγους μήνες (επανα)λειτουργίας.