«Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για τ’ αδύνατο»

«Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για τ’ αδύνατο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κώστας Μακεδόνας στο Cith Garden Festival

31 Αυγούστου 2020

Από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο Κώστας Μακεδόνας, παίρνει το ποδήλατο του κι έρχεται στο City Garden Festival.

Μας φέρνει  τραγούδια- ταξίδια  από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και ορισμένα από τα πιο εμβληματικά ταξιδιάρικα τραγούδια όλων των εποχών.  «Γιοκοχάμα», «Κόκκινα γυαλιά», «Μαργαριτάρια», «Πάρε με», «Το ποδήλατο», «Με την Ελλάδα καραβοκύρη», «Τζαμάικα» κ.ά.

Ο Κώστας Μακεδόνας στην πολύχρονη διαδρομή του ως ερμηνευτής, έχει αναμετρηθεί μ’ όλες σχεδόν τις  εκφάνσεις και τις πτυχές του ελληνικού τραγουδιού. Οι ερμηνείες του είναι αποστάγματα, απαλλαγμένα από κάθε περιττό, γι’ αυτό και  λάμπουν σαν μαργαριτάρια. Μαζί του τρεις μεγαλοφυείς μουσικοί, ένα τρίο με βαθιές ρίζες.

  • Κώστας Μακεδόνας: φωνή, κιθάρα
  • Δημήτρης Μαργιολάς: μπουζούκι
  • Δήμος Πολυμέρης: ακορντεόν
  • Γιώτης Σαμαράς: κιθάρες

Ώρα:21:00