Σλοβενία-Ελλάδα για το Nations League στο Open

Σλοβενία-Ελλάδα για το Nations League στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (01/09).

01 Σεπτεμβρίου 2020

Έπειτα από περίπου 10 μήνες αδράνειας λόγω του κορωνοϊού, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μέσα από τη συχνότητα του «ανοιχτού καναλιού». H Εθνική μας ταξιδεύει στη Λιουμπλιάνα για να αναμετρηθεί με την Σλοβενία, για το πρώτο της παιχνίδι στο Nations League, την ερχόμενη Πέμπτη στις 21.45, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. Από τις 21.00 το Open θα προετοιμάσει τους τηλεθεατές του για τον αγώνα με το pre game show, που θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Τσαντάκης και η Χριστίνα Βραχάλη με καλεσμένο τον Λεωνίδα Βόκολο, και αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης θα ακολουθήσει το post game show με τα ρεπορτάζ των ομάδων.

-------------------------

Πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα για τη νέα «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αναλαμβάνουν κι επισήμως τα ηνία της (ιστορικής) ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού, από τις 7 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα. Η «Κοινωνία Ώρα Mega» θα διαρκεί πλέον 4,5 ώρες -από τρεις τον Φεβρουάριο- και θα ξεκινά από τις 05.30, την ίδια ώρα που ξεκινούσαν οι δύο παρουσιαστές την αντίστοιχη εκπομπή τους στο Open. Όπως αναφέρει το Mega στην ανακοίνωσή του «το επιτυχημένο δίδυμο θα μας μεταφέρει με άποψη, ρυθμό, ταχύτητα, αξιοπιστία αλλά και χιούμορ την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουμε για το ξεκίνημα της ημέρας».

-------------------------

Ο πρώτος «Bachelor» έρχεται στον Alpha.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ένα ακόμη πολυδιαφημισμένο ριάλιτι για την νέα σεζόν, αυτή τη φορά από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Μέσα στον Σεπτέμβριο 20 γυναίκες θα «διαγωνιστούν» για να κατακτήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο, real estate manager με καταγωγή από τη Μάνη, ο οποίος δηλώνει «έτοιμος να ερωτευτεί και να τα δώσει όλα στη γυναίκα που θα του πάρει το μυαλό και την καρδιά»...

-------------------------

«Style Me Up» στο Open από τον Σεπτέμβριο.

Το νέο ριάλιτι μόδας του «ανοιχτού καναλιού» έρχεται τον μήνα που διανύουμε, με σκοπό να αλλάξει το στυλ ενός άνδρα ή μιας γυναίκας κάθε μέρα. Στο «team» που θα διαμορφώσει την γκαρνταρόμπα των παικτών θα είναι η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου και 4 (ακόμη) πρόσωπα που σχετίζονται με τον χώρο της υψηλής ραπτικής. Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος, που θα είναι η κριτική επιτροπή, και ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ρόλο beauty expert.