Ενα ΕΣΡ για τα μπάζα

Ενα ΕΣΡ για τα μπάζα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έδωσε την τελευταία, τηλεοπτική, άδεια!

02 Σεπτεμβρίου 2020

Ήταν 17 Σεπτεμβρίου του 2019: «Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά την συνεδρίασή του της 17.9.2019 ανακηρύξε, κατά πλειοψηφία, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Από τότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και το ΕΣΡ δεν έχει κάνει το παραμικρό για τις άδειες. Μένει μία τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας αδιάθετη. Υπάρχουν και οι τρεις θεματικές άδειες. Υπάρχουν και οι άδειες των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών. Και, φυσικά, υπάρχουν και οι ραδιοφωνικές άδειες.

Και το ΕΣΡ δεν κάνει τίποτε. Δεν υπολειτουργεί απλώς, αλλά δεν λειτουργεί καν. Μιλάμε για ένα ΕΣΡ που πλέον μας δημιουργεί καχυποψία με την αδράνειά του. Και δεν ξέρουμε και αν υπάρχει κάτι που είναι ποινικά επιλήψιμο από τη στιγμή που χάνονται έσοδα για το Δημόσιο εφόσον δεν προκηρύσσονται οι νέες άδειες