Τέλος οι «Λαϊκοί δρόμοι» από το Δεύτερο Πρόγραμμα

Τέλος οι «Λαϊκοί δρόμοι» από το Δεύτερο Πρόγραμμα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από 10 χρόνια στη συχνότητα σταματάει η εκπομπή, «απ ό,τι κατάλαβα δεν τους άρεσε» σχολίασε η Ελενα Φαληρέα.

02 Σεπτεμβρίου 2020

Το ανακοίνωσε η ίδια η Ελενα, μιλώντας για «Τέλος εποχής»: «Ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για το υπέροχο ραδιοφωνικό και μουσικό ταξίδι που κάναμε μαζί αυτά τα δέκα χρόνια .Για την αγάπη σας, την στήριξη αλλά συνάμα και τις γνώσεις και τα μεράκια που προσφέρατε απλόχερα. Σε ένα μήνα από τώρα ''Οι λαϊκοί δρόμοι'' θα πάψουν να υφίστανται, τουλάχιστον με την μορφή και υπό τις συνθήκες που είναι τώρα. Και η ζωή συνεχίζεται».

Η εκπομπή έπαιζε τα Σαββατοκύριακα, 12 με 2 το μεσημέρι.

«Όχι μόνο λυπάμαι, αλλά θυμώνω κι εξοργίζομαι Έλενα μου ξέροντας πολύ καλά ότι σ' αυτή δουλειά έχεις βάλει τεράστιο ψυχικό απόθεμα και μεράκι..» της έγραψε ένας ακροατής. «Δεν είναι μόνο τα ακούσματα που στόλιζαν την εκπομπή σου, αλλά και ο εξαιρετικός τρόπος παρουσίασης, καθώς και όλη η δουλειά που έκανες τόσα χρόνια (με την προβολή νέων δημιουργιών, εκδηλώσεων, αφιερωμάτων, συνεντεύξεων και πολλών άλλων δράσεων που περιελάμβανε αυτή η εκπομπή). Εύχομαι ολόψυχα να παρθεί πίσω αυτή η απόφαση που είναι ντροπή για την ΕΡΑ».

«Παρακαλώ πολύ μη βρίζετε!!!» έγραψε η Ελενα. «Οφείλω να σεβαστώ τις αποφάσεις των ανωτέρων μου αλλά και να διατηρήσω τον χαρακτήρα μου ατόφιο».
Και συνέχισε: «Χίλια ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Δεν με πετάνε από την ΕΡΤ δεν έγραψα κάτι τέτοιο, απλώς δεν τους αρέσει και πολύ η εκπομπή μου απ΄ ό,τι κατάλαβα. Και αυτό είναι σεβαστό».