«Ανοίγουν σαμπάνιες» στην ΕΡΤ1 για τις επιδόσεις της τον Αύγουστο

«Ανοίγουν σαμπάνιες» στην ΕΡΤ1 για τις επιδόσεις της τον Αύγουστο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (02/09).

02 Σεπτεμβρίου 2020

Με μέσο όρο 10% και 248.542 τηλεθεατές έκλεισε τον μήνα που έφυγε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης, ποσοστό το οποίο το φέρνει στην τέταρτη θέση του ανταγωνισμού, πάνω από Star, Open και Mega. Χαρακτηριστικά, η ΕΡΤ1 συγκρίνει την παραπάνω επίδοση με τα νούμερά της στις διπλές εκλογές του 2012 και το δημοψήφισμα του 2015, αναφέροντας πως αποτελεί «ρεκόρ 5ετίας». Επιπλέον τα δελτία ειδήσεών της στις 12.00 και στις 15.00 είχαν μέσο όρο 12,3% και 11,6% αντίστοιχα, ενώ αυξήθηκε στο 7,2% και ο γενικός μέσος όρος της ΕΡΤ1, για πρώτη φορά στο ίδιο διάστημα μετά το Μουντιάλ του 2018, όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ.

-------------------------

Επιστρέφει για 8η χρονιά η «Μουρμούρα» στον Alpha.

Μια από τις δημοφιλέστερες και μακροβιότερες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, θα συνεχίσει να προβάλλεται για μια ακόμη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Τα νέα επεισόδια του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες, από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00.

-------------------------

«Έλα Χαμογέλα» για μια ακόμη σεζόν στο Open.

Συνεχίζει στην Σαββατοκυριακάτικη πρωινή ζώνη του «ανοιχτού καναλιού» η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Το «Έλα Χαμογέλα» θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες το άλλο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 09.50, διατηρώντας στο πάνελ του το ίδιο «team», τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη.