Επανέρχεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μάρα Ζαχαρέα

Επανέρχεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μάρα Ζαχαρέα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (04/09).

04 Σεπτεμβρίου 2020

Την Δευτέρα η γνωστή δημοσιογράφος θα αναλάβει και πάλι την βραδινή ενημέρωση του καναλιού, μετά την διακοπή λόγω καλοκαιριού. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star θα συνεχίσει να μεταδίδεται στις 19.50, ενώ την ίδια μέρα μαζί με τη Μάρα Ζαχαρέα, θα κάνει την πρεμιέρα της στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού και η Κάτια Μακρή. 5 μέρες αργότερα, από το Σάββατο 12/09, θα αναλάβει την παρουσίαση του Σαββατοκυριακάτικου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ο Σπύρος Λάμπρου, «μεταγραφή» από τον κοινής ιδιοκτησίας Alpha.

-------------------------

Στις 13.00 πλέον το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Οι εκτεταμένες αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού επηρέασαν και τις ειδήσεις του, τα μεσημέρια. Πλέον, από την Δευτέρα και κάθε μέρα, θα προβάλλονται μια ώρα αργότερα σε σχέση με πριν, στις 13.00 μαζί με τα δελτία άλλων τριών καναλιών, του ΑΝΤ1, του Mega και του Open. Στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίο ειδήσεων του Alpha θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή η Έφη Αλεβίζου, και τα Σαββατοκύριακα η Μαρία Νικόλτσιου.

-------------------------

Κόσοβο-Ελλάδα απευθείας από το Open.

Το δεύτερο ματς της Εθνικής μας για το Nations League, μέσα από τη συχνότητα του «ανοιχτού καναλιού». Την Κυριακή στις 21.45 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με το Κόσοβο στην Πρίστινα, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. Η δράση στο Open θα ξεκινήσει από τις 21.00 με το pre game show, που θα παρουσιάζουν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης με καλεσμένο τον προπονητή Άκη Μάντζιο, και θα τελειώσει με το post game show αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.

-------------------------

Με πρεμιέρες και το Cosmote Series Marathon υποδέχεται τη νέα σεζόν η Cosmote TV.

Παραγωγές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή φέρνει για τους τηλεθεατές της η συνδρομητική πλατφόρμα για τη σεζόν 2020-2021. Όπως, για παράδειγμα, το «Fargo», το «A Confession», το «Gangs of London», το «The Comey Rule», τη σειρά ντοκιμαντέρ «Enslaved» κ.ά. Επιπλέον επανέρχεται από σήμερα, σε μόνιμη βάση αυτή τη φορά, το κανάλι Cosmote Series Marathon το οποίο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα προβάλλει back to back επεισόδια νέων και παλιότερων σειρών που έχει εξασφαλίσει η Cosmote TV.