Παρουσιάζει το «ρόστερ» του και βγαίνει στον αέρα ο Over 104.9

Παρουσιάζει το «ρόστερ» του και βγαίνει στον αέρα ο Over 104.9
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εντός των ημερών ξεκινούν οι εκπομπές του.

05 Σεπτεμβρίου 2020

«Μεταγραφική» περίοδος για τον Over 104.9, τα τελευταία 24ωρα. Μέσα από τους λογαριασμούς του σε Facebook, Twitter και Instagram, ο αθλητικός ραδιοσταθμός παρουσιάζει τους δημοσιογράφους και παραγωγούς που θα στελεχώσουν το πρόγραμμά του. Οι περισσότεροι εξ αυτών προέρχονται από το Sport24 103.3, που έκλεισε αιφνιδίως πριν 6 μήνες, από την «παλιά φρουρά» του Σπορ FM 94.6 αλλά και το to10.gr.

Τα ονόματα που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί από τον Over 104.9 είναι οι: Γιώργος Χελάκης, Γιώργος Κογκαλίδης, Νίκος Κατσαρός, Στέφανος Αβραμίδης, Κώστας Γκόντζος, Βασίλης Μοιρώτσος, Γιάννης Ψαράκης, Τόλης Λεούσης, Σωτήρης Γεωργίου, Χρήστος Σούτος, Λίλα Παπαπάσχου, Λένα Καραλή, Δημήτρης Μαχαίρας, Μπάμπης Τσιμπίδας, Γιώργος Νοικοκύρης, Κώστας Τσίλης, Μαρία Καούκη, Νίκος Κώτσης, Βασίλης Γερασίμου, Λάμπρος Γκαραγκάνης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Άρης Λεούσης, Γιάννης Λαμπίρης, Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Λίγγρης και Έλενα Φάκου.

Το πλήρες πρόγραμμα του αθλητικού ραδιοσταθμού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, παρόλα αυτά αρκετοί από τους προαναφερθέντες έχουν γνωστοποιήσει από μόνοι τους τις ώρες που θα κάνουν εκπομπές. Ο Χρήστος Σούτος 00.00-02.00, ο Σωτήρης Γεωργίου 02.00-05.00, το δίδυμο Γερασίμου-Μαχαίρα 05.00-08.00 και ο Κώστας Γκόντζος 14.00-16.00. Επιπλέον, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία έναρξης εκπομπών, ωστόσο ορισμένοι από τους παραγωγούς την τοποθετούν στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Η ομάδα του Over 104.9, με post της στο Facebook, απάντησε και σε φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τον ραδιοσταθμό για το ιδιοκτησιακό του καθεστώς, τις σχέσεις με ομάδες και το πρόγραμμά του. «Λένε ότι έχουμε ιδιοκτήτη. Λένε ότι πήγαμε σε γραφεία πρώην αντιπροέδρου ομάδας. Λένε ή μάλλον έλεγαν ότι δεν θα κάνουμε αξιόλογο ρόστερ. Λένε, λένε, λένε. Εμείς θα τα λέμε καθημερινά και θα σας κοιτάζουμε στα μάτια. Και θα μας ακούτε, και θα μας βλέπετε. Κυρίως όμως θα μας κρίνετε».

Προς το παρόν, ο «υπό κατασκευή» σταθμός (συνεχίζει να) ακούγεται μόνο στους 104.9 των FM, χωρίς διαδικτυακή μετάδοση, ενώ η έδρα του θα είναι τα Εξάρχεια.