«Ο τηλεοπτικός «ουρανός» (ΣΚΑΪ), που έτσι κι αλλιώς ήταν μαύρος, έγινε κατράμι»

«Ο τηλεοπτικός «ουρανός» (ΣΚΑΪ), που έτσι κι αλλιώς ήταν μαύρος, έγινε κατράμι»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (07/09).

07 Σεπτεμβρίου 2020

Σκληρή κριτική κατά του καναλιού του Νέου Φαλήρου, των υπολοίπων καναλαρχών και της διοίκησης της ΕΡΤ έκανε με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, με αφορμή το (απαράδεκτο) σχόλιο περί βιασμού από παίκτη του «Big Brother». Μεταξύ άλλων, το συνδικαλιστικό όργανο κάνει λόγο για «κρεσέντο της τηλεοπτικής σιχαμάρας», λέγοντας πως «ο τηλεοπτικός αυτός «ουρανός» (ΣΚΑΪ), που έτσι κι αλλιώς ήταν μαύρος, έγινε τις τελευταίες ώρες κατράμι» και κατηγορώντας τους ιδιοκτήτες ότι θα είναι εκείνοι υπεύθυνοι αν, πλέον, αυξηθούν τα κρούσματα βιασμών και διακρίσεων. Επιπλέον η ΠΟΣΠΕΡΤ έστρεψε τα «βέλη» της και κατά των επικεφαλής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, που όπως αναφέρει «θεωρούν ως παράδειγμα προς μίμηση τα ιδιωτικά κανάλια και το είδος του management που υπηρετούν».

-------------------------

Το «Radar» του Ρυθμού 94.9 επιστρέφει στους «Mappes».

Για μια ακόμη σεζόν το παιχνίδι του πρωινού του ραδιοσταθμού θα μοιράζει έως και 1.500 ευρώ μετρητά, στο τέλος κάθε εβδομάδας. Κάθε μέρα στις 08.15, στις 08.50 και στις 09.10 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Stam Din Dan Done και η Ιωάννα Λαϊου θα ανακοινώνουν τα τρία στοιχεία του τυχερού της ημέρας. Όποιος από τους -εντός Αθηνών- ακροατές έχει και τα τρία στοιχεία, και τηλεφωνήσει στον Ρυθμό 94.9 εντός 5 λεπτών, κερδίζει (τουλάχιστον) 300 ευρώ.

-------------------------

Τακτοποίηση οικονομικών οφειλών σε Pepper 96.6 και Μέντα 88.

Στο πλαίσιο των διαδικασιών για τον περιορισμό των ζημιών της, τον περασμένο Ιούνιο η «Ραδιοφωνικές Παραγωγές Α.Ε.» που λειτουργεί τα δύο ραδιόφωνα της «Διαπασών» αποφάσισε την μείωση στο μισό, περίπου, του μετοχικού κεφαλαίου της. Η εταιρεία κατέβαλλε περίπου 800.000 ευρώ από τα 1.575.308 ευρώ που είχε διαθέσιμα σε οφειλές.