«Ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα»

«Ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

To Δεύτερο Πρόγραμμα παρουσιάζει ζωντανά τη συναυλία-αφιέρωμα από τον Κήπο του Μεγάρου και πιο πριν μετατρέπεται σε ραδιόφωνο... ειδησεογραφικής ροής.

08 Σεπτεμβρίου 2020

Ένας χρόνος πέρασε από τις 9 Σεπτεμβρίου 2019.
Ένα χρόνο μετά, οι φίλοι του και συνοδοιπόροι στη μουσική κρατούν τη μνήμη του ζωντανή με μία συναυλία-αφιέρωμα στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική, αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη.

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 μεταδίδει απευθείας από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, τη συναυλία-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τη μετάδοση της συναυλίας θα κάνει ο Κώστας Θωμαΐδης, ενώ ο Μιχάλης Γελασάκης, από τις 18:00, θα συντονίσει τη ραδιοφωνική μετάδοση από το στούντιο του Δεύτερου Προγράμματος, κάνοντας συνδέσεις με τον Κήπο του Μεγάρου και συνομιλώντας με τους συντελεστές της συναυλίας πριν από την έναρξή της. Παράλληλα, θα μεταδώσει αποσπάσματα από σπάνιες συνεντεύξεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, καθώς και από την τελευταία του συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στον Φώτη Απέργη, μόλις πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Photo: Melina Rasidaki (πηγή: Facebook)