Ο Alpha γίνεται... Instagram και θα βγάζει stories κάθε μέρα

Ο Alpha γίνεται... Instagram και θα βγάζει stories κάθε μέρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (09/09).

09 Σεπτεμβρίου 2020

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την νέα σεζόν, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς έβαλε τους παρουσιαστές του να δημιουργήσουν stories αλά Instagram, με επίκεντρο τις εκπομπές τους. Στην εκστρατεία του Alpha συμμετέχουν παλιά και νέα πρόσωπα του σταθμού, από τον ενημερωτικό και ψυχαγωγικό του τομέα, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Τάκης Χατζής, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Αγγελική Νικολούλη, ο Νίκος Μάνεσης, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, η Ναταλία Γερμανού και ο Άκης Πετρετζίκης. Παρακάτω όλα τα βίντεο της καμπάνιας του Alpha:

-------------------------

Επιστρέφουν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και το «Καλύτερα δε γίνεται!» στον Alpha.

Από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε ΣΚ θα προβάλλονται ξανά οι ζωντανές εκπομπές του καναλιού στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη του, εκείνες τις μέρες. Ο Νίκος Μάνεσης θα βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου, ξεκινώντας από τις 10.00, ενώ στις 13.50 θα ακολουθεί η Ναταλία Γερμανού με μικρές αλλαγές στο πάνελ της, έχοντας φέτος τους Κώστα Τσουρό, Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

-------------------------

Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχονται οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Open.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο, επιστρέφουν στο πρόγραμμα του «ανοιχτού καναλιού» αρχικά το «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου και στη συνέχεια το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου από τη Δευτέρα. Αμφότερες οι εκπομπές με ώρα έναρξης τις 09.50. Ιδού και τα τρέιλερ τους:

-------------------------

Αφιέρωμα στην παιδική μυθοπλασία από το ERTflix.

Η υβριδική πλατφόρμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εμπλουτίζεται και με σειρές που βασίζονται σε κλασικά παιδικά βιβλία. Από αυτά ξεχωρίζει η γνωστή «Φρουτοπία», μαζί με το «Καπλάνι της βιτρίνας», τα «Δελφινάκια του Αμβρακικού» και ο «Κήπος με τ' αγάλματα». Όλες οι παραγωγές είναι διαθέσιμες μέσω της υβριδικής τηλεόρασης, του ertflix.gr και τις δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android.