Από τον Μάριο Φραγκούλη ξεκίνησε, στο Final-8 του Basketball Champions League κατέληξε

Από τον Μάριο Φραγκούλη ξεκίνησε, στο Final-8 του Basketball Champions League κατέληξε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αθλητικός συντάκτης το έγραψε το ρεπορτάζ για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη;

13 Σεπτεμβρίου 2020

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το «Εθνος» ανακάλυψε, μόνο αυτό, 5.000 θεατές σε συναυλία στο Ηρώδειο, αλλά το συνέδεσε με τα γήπεδα που παραμένουν κλειστά!

Ολα ξεκίνησαν όταν το ethnos.gr ανέβασε ένα ρεπορτάζ με τίτλο «Στο Ηρώδειο 5.000 θεατές σε συναυλία αλλά τα γήπεδα παραμένουν κλειστά». Αφορούσε την πληρότητα της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη την Παρασκευή στο Ηρώδειο.

 

 

Η αλήθεια είναι πως 5 χιλιάδες εισιτήρια το Ηρώδειο δεν έκοβε ούτε στην προ κορονοϊού εποχή αλλά αυτό είναι κάτι που προφανώς αγνοεί το «Εθνος». Ισως γιατί έχει απολύσει και όλους τους συντάκτες που γνώριζαν τέτοιες, αυτονόητες για το ρεπορτάζ, πληροφορίες.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ (διαβάστε το ρεπορτάζ στο Loaded) σε ανακοίνωσή του διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα τονίζοντας ότι «τη συναυλία παρακολούθησαν 2.000 άτομα το οποίο αντιστοιχεί στο 45% της πληρότητας του χώρου».

Λίγο πιο μετά ανακοίνωση έβγαλε και η διοργανώτρια εταιρία:

Και η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει το Ethnos.gr για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη

Ολοι όσοι πάμε σε παραστάσεις και δη στο Ηρώδειο ξέρουμε πολύ καλά με ποιο τρόπο πραγματοποιούνται οι συναυλίες εκεί και πόσο αυστηρά είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ξέρουμε πολύ καλά δηλαδή πόσο άσχετο είναι το ρεπορτάζ του Εθνους, γελάμε από τον τίτλο και μόνο.

Αυτό που μου δημιουργεί απορία πάντως είναι πώς σκέφτηκε ο συντάκτης του θέματος να συνδυάσει μία συναυλία με έναν αθλητικό αγώνα. «Την ίδια ώρα, τα social media και οι άνθρωποι του αθλητισμού αναρωτιούνται γιατί τα γήπεδα παραμένουν κλειστά και δεν μπορούν να απολαύσουν οι φίλαθλοι τους αγώνες», γράφει. Και, λίγο παρακάτω: «Οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται ν' αποφασίσουν για τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στους αθλητικούς χώρους. Η αρχή αναμένεται να γίνει με το Final-8 του Basketball Champions League, στο ΟΑΚΑ».

Από τον Μάριο Φραγκούλη ξεκίνησε, στο Final-8 του Basketball Champions League κατέληξε. Οι οπαδοί του πρώτου θα αγνοούν το δεύτερο και οι οπαδοί του δεύτερου θα αγνοούν την ύπαρξη του πρώτου. 

Προφανώς μόνο το «Εθνος» μπορεί να συνδυάσει το Ηρώδειο με το ΟΑΚΑ. Τρικυμία εν κρανίω.