Ακυρώνεται οριστικά για φέτος το ADD Festival

Ακυρώνεται οριστικά για φέτος το ADD Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Το ADD για εμάς είναι μία γιορτή, την οποία δεν μπορεί κανείς να βιώσει με ημίμετρα», αναφέρουν οι διοργανωτές

14 Σεπτεμβρίου 2020

Στο ADD Festival που ήταν προγραμματισμένο για τις 2 και 3 Οκτωβρίου (είχε ακυρωθεί ήδη μία φορά τον Μάιο) στο πρώην αεροδρόμιο του ελληνικού, θα βλέπαμε την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε ένα δυνατό διήμερο.

Ωστόσο, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ήταν ανέφικτο να πραγματοποιηθεί. «Σκεφτόμασταν να το μικρύνουμε, να το κάναμε όλο σε εξωτερικό χώρο, να το κάναμε καθιστό, να το κάναμε silent disco, να το κάναμε σε ατομικά booth, είχαμε εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια. Ύστερα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και τον ρυθμό εξάπλωσης του ιού αυτή την περίοδο, είναι εντελώς ανέφικτο το ADD20 να πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο», σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Και προσθέτουν: «Το ADD για εμάς είναι μία γιορτή, την οποία δεν μπορεί κανείς να βιώσει με ημίμετρα. Μέχρι ο κόσμος να μπορεί να αγκαλιαστεί ξανά και να ιδρώνει μέσω της ανθρώπινης επαφής σε κάθε είδους dancefloor ανά τον πλανήτη, το Φεστιβάλ μας δεν θα μπορεί να γίνει ξανά αυτό που ήταν μέχρι σήμερα».

Το ραντεβού πλέον προγραμματίζεται για το 2021, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί ισχύουν για το 2021. Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί επιστροφή των χρημάτων του θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές, ωστόσο δεν θα επιστραφούν πριν τον Οκτώβριο του 2021 (άρθρο 16  Νόμος 4708/2020).

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το ADD Festival

Με τεράστια λύπη σας ενημερώνουμε ότι το ADD21 που ήταν (επανα)προγραμματισμένο για τις 2 και 3 Οκτωβρίου 2020, δεν θα πραγματοποιηθεί. Φανταζόμαστε ότι δεν σας εκπλήσσει το νέο, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμάς μας εκπλήσσει. Έχουμε μία τάση να πεισμώνουμε και να μη το βάζουμε κάτω, οπότε όλο αυτό τον καιρό συνεχώς επανασχεδιάζαμε την εμπειρία του Φεστιβάλ, σύμφωνα με κάθε νέο δεδομένο. Σκεφτόμασταν να το μικρύνουμε, να το κάναμε όλο σε εξωτερικό χώρο, να το κάναμε καθιστό, να το κάναμε silent disco, να το κάναμε σε ατομικά booth, είχαμε εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια. Ύστερα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά και τον ρυθμό εξάπλωσης του ιού αυτή την περίοδο, είναι εντελώς ανέφικτο το ADD20 να πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Το ADD για εμάς είναι μία γιορτή, την οποία δεν μπορεί κανείς να βιώσει με ημίμετρα. Μέχρι ο κόσμος να μπορεί να αγκαλιαστεί ξανά και να ιδρώνει μέσω της ανθρώπινης επαφής σε κάθε είδους dancefloor ανά τον πλανήτη, το Φεστιβάλ μας δεν θα μπορεί να γίνει ξανά αυτό που ήταν μέχρι σήμερα. Με τα τωρινά δεδομένα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021, για την 3η έκδοση του Φεστιβάλ μας, η οποία πλέον θα ονομάζεται ADD21. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, μόλις έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με αντίστοιχες διοργανώσεις, διαθεσιμότητες καλλιτεχνών, χώρου, και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. Προσμένουμε ότι οι συνθήκες να είναι ιδανικές μέχρι τότε, ώστε να γυρίσει ξανά ο τροχός της ολοκληρωτικής μουσικής εμπειρίας, ενώ ευχόμαστε να παραμείνετε όλοι υγιείς και ασφαλείς μέχρι τότε.

Να είστε σίγουροι ότι το ADD21 θα είναι το πιο ζωντανό και δυναμικό Φεστιβάλ που έχετε βιώσει ποτέ. Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μία 360 εμπειρία, η οποία θα μας κάνει να ξεχάσουμε τους δύσκολους καιρούς που προηγήθηκαν, με ένα διεθνές lineup που θα περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα μας ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Σχετικά με τα εισιτήρια, μεταφέρονται αυτόματα για την επόμενη έκδοση του Φεστιβάλ και παίρνουν όλα δώρο 10 tokens (αξίας 10€). Κατανοούμε ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος έχει την ανάγκη να ζητήσει επιστροφή χρημάτων. Όποιος θελήσει, μπορεί να μας στείλει ένα αίτημα και να απαντήσουμε ξεχωριστά. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να αναφέρουμε ότι τα χρήματα θα επιστραφούν μετά την υλοποίηση του ADD21, και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Νόμου 4708/2020 (ρυθμίσεις για την ακύρωση και αναβολή εκδηλώσεων οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 25.2.2020 έως και 30.9.2020 και ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν ή ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αναβληθούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19)

Είμαστε μία μικρή ομάδα, η οποία είναι ήδη πιεσμένη με όλες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν και είμαστε στο όριό μας. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε το Φεστιβάλ που έχετε αγαπήσει και να μην βρεθούμε σε οικονομικό αδιέξοδο. Αν αποφασίσετε να κρατήσετε τα εισιτήριά σας, να ξέρετε ότι θα ισχύσουν οποιαδήποτε και να είναι η τιμολογιακή μας πολιτική του χρόνου (η οποία ενδεχομένως να κυμανθεί σε υψηλότερα επίπεδα από φέτος, λόγω του μεγαλύτερου lineup και της πιο απαιτητικής παραγωγής).

Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη.