Με το «Πάμε Δανάη!» επανέρχεται στην πρωινή ψυχαγωγία το Mega

Με το «Πάμε Δανάη!» επανέρχεται στην πρωινή ψυχαγωγία το Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (14/09).

14 Σεπτεμβρίου 2020

Έπειτα από σχεδόν 4,5 χρόνια το «μεγάλο κανάλι» μπαίνει ξανά στον μεγάλο ανταγωνισμό των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Από την ερχόμενη Δευτέρα 21/09 και κάθε μέρα στις 10.00 το «Πάμε Δανάη!» και η Δανάη Μπάρκα θα «ανοίγουν την πόρτα του νέου τους σπιτιού» για να «καλωσορίζουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του Mega», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση. Μαζί της θα βρίσκονται στο πάνελ ο Άρης Καβατζίκης, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Σίσσυ Καλλίνη και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, και ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα. Στην δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής θα είναι ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης.

-------------------------

«Χιούστον, το λύσαμε», σύντομα στον ΑΝΤ1.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης, οι δύο από τις τρεις «Μύγες» του «The 2Night Show» που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στο Netwix, εντάσσονται στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου για να παρουσιάσουν το «Χιούστον, το λύσαμε», μια σατιρική εκπομπή κι όχι μόνο. Όπως αναφέρει το κανάλι «θα αντιμετωπίζουν με χιούμορ γεγονότα, καταστάσεις της κοινωνίας μας και, φυσικά, τους πρωταγωνιστές της εγχώριας και διεθνούς showbiz», ενώ «πρόσωπα της επικαιρότητας θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές».

-------------------------

Αύριο η επίσημη πρεμιέρα του Over 104.9.

Έχοντας ήδη ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος του «ρόστερ» του και τις καθημερινές εκπομπές του, ο αθλητικός ραδιοσταθμός θα βγει στον αέρα με πρόγραμμα αύριο στις 14.00, με τους Διονύση Βερβελέ, Κώστα Γκόντζο και Κώστα Τσίλη (και οι τρεις «μεταγραφή» από το Sport24 103.3) να κάνουν ποδαρικό. Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και η διαδικτυακή μετάδοση του Over 104.9 μέσω του Live24.gr.

-------------------------

Στον Σπορ FM 94.6 για μια ακόμη «θητεία» ο Γιάννης Καραλής.

Ένα γνώριμο πρόσωπο στις τάξεις των παραγωγών και του ραδιοσταθμού ξεκίνησε από σήμερα εκπομπές στους 94.6. Ο Γιάννης Καραλής πραγματοποίησε την... τρίτη επιστροφή του στον Σπορ FM με καθημερινή εκπομπή από τις 14.00 εως τις 15.00. Παρακάτω το βίντεο από την σημερινή εισαγωγή του: