Μια ακόμη βραδιά Champions League στο Open με το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

Μια ακόμη βραδιά Champions League στο Open με το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/09).

15 Σεπτεμβρίου 2020

Μια ακόμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του «δικεφάλου του βορρά» θα καλύψει ζωντανά το «ανοιχτό κανάλι». Απόψε στις 21.00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Μπενφίκα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αγώνας τον οποίο θα περιγράψει ο Μανώλης Σφακάκης. Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στο Open από τις 20.30 με τους Γρηγόρη Ατρείδη και Αλέξανδρο Ξενικάκη να δίνουν τα ρεπορτάζ και τις εντεκάδες από τις δύο ομάδες, και θα συνεχιστεί μετά το σφύριγμα της λήξης με το post game show.

-------------------------

«Πανηγυρίζουν» στο Open για τις επιδόσεις της Κατερίνας Καινούργιου.

Δυναμικό «comeback» έκανε χθες το «Ευτυχείτε», στην πρώτη του εκπομπή για τη νέα σεζόν. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβηκε στην πρώτη θέση στον ανταγωνισμό των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, στο 18-54, σημειώνοντας 15,1% με διαφορά 2,2 μονάδων από το δεύτερο κανάλι. Υψηλές επιδόσεις για την εκπομπή και στα γυναικεία «δυναμικά κοινά» με μέσο όρο 18,2% και διαφορά 1,2% από τον δεύτερο σταθμό.

-------------------------

Το τελευταίο ταξίδι της Μαρίας Κάλλας, στο αρχείο της ΕΡΤ.

Με αφορμή τα 43 χρόνια από τον θάνατο της «ντίβας» της όπερας, η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέβασε στο ert.gr μια ταινία επικαίρων από τον Ιούνιο του 1979, η οποία περιγράφει την μεταφορά της τέφρας της Μαρίας Κάλλας από το Παρίσι στην Ελλάδα, προκειμένου να σκορπιστεί στον Σαρωνικό κόλπο, όπως ήταν η τελευταία επιθυμία της.