Πρεμιέρα για το «Total Football» και την «Super Μπάλα Live», για τη νέα σεζόν

Πρεμιέρα για το «Total Football» και την «Super Μπάλα Live», για τη νέα σεζόν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/09).

18 Σεπτεμβρίου 2020

Επιστρέφουν την ερχόμενη Κυριακή οι βραδινές αθλητικές εκπομπές του Open και του Mega. Την αρχή θα κάνει στις 23.00 το «Total Football» με τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη στην παρουσίαση για μια ακόμη σεζόν, και τους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Βασίλη Βέργη στον σχολιασμό των αναμετρήσεων και των επίμαχων φάσεων. Μισή ώρα αργότερα, στις 23.30, θα βγει στον αέρα και η «Super Μπάλα Live» με νέους παρουσιαστές, τον Παύλο Παπαδημητρίου και τον Αντώνη Κατσαρό, οι οποίοι είχαν συνυπάρξει παλαιότερα στην «Αθλητική Κυριακή». Καλεσμένος της πρώτης τους εκπομπής ο (παλαίμαχος πλέον) παίκτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης.

-------------------------

«Οικογενειακές Ιστορίες» με νέα επεισόδια στον Alpha.

Μετά τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα», ένα ακόμα πρόγραμμα που καθιερώθηκε στο κανάλι από τους Γερμανούς του RTL Group, επανέρχεται με νέα επεισόδια. Από την ερχόμενη Δευτέρα στις 16.40 οι «Οικογενειακές Ιστορίες» θα «πραγματεύονται κοινωνικά θέματα, θα προβάλλουν τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θα θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Alpha.

-------------------------

«Πανηγυρίζουν» στο Mega για τις επιδόσεις του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μεγάλη επιτυχία φαίνεται πως σημειώνει το απογευματινό «Live News» στο «μεγάλο κανάλι». Χθες, ενδεικτικά, η ενημερωτική εκπομπή σημείωσε 17,4% στο σύνολο και 19% στο «δυναμικό κοινό», με 1.293.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό, ανεβάζοντας το Mega στην πρώτη θέση του ανταγωνισμού της απογευματινής ζώνης. Το «Live News» είχε ιδιαίτερη «πέραση» στα ανδρικά κοινά 25-44, 45-54 και 55-64, και στα γυναικεία κοινά 45-54.

-------------------------

Ανανεωμένο «Στο Πλεχτό» με νέα είσοδο στη «σύνθεσή» του.

Στην δεύτερη σεζόν της μπαίνει η ψυχαγωγική αθλητική εκπομπή της Cosmote TV, από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στις 23.00 στο Cosmote Sport 1 HD. Μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, τον Μάκη Παπασημακόπουλο και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, φέτος προστίθεται στο «ρόστερ» της εκπομπής ο Γιώργος Λέντζας. Το πρώτο επεισόδιο του «Πλεχτού» θα μεταδοθεί ζωντανά και ελεύθερα, μέσα (και) από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube.