«Direct» στον Alpha με τον Τάκη Χατζή

«Direct» στον Alpha με τον Τάκη Χατζή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (22/09).

22 Σεπτεμβρίου 2020

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου talk show του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Από την άλλη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη τα μεσάνυχτα, ο Τάκης Χατζής, διευθυντής του Alpha 98.9, θα καλεί ονόματα από τον χώρο της εξουσίας, της τέχνης και της κοινωνικής ζωής για να «αναμετρηθούν» στην εκπομπή «Direct», αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές τους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Alpha «οι καλεσμένοι της εκπομπής θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι αντέχουν τις σκληρές ερωτήσεις, την κριτική, και την αντιπαράθεση».

-------------------------

«Ημίμετρα και παιχνίδια εντυπώσεων από τη διοίκηση της ΕΡΤ για τον κορωνοϊό».

Για «έλλειψη σοβαρότητας» ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας κατηγορεί η ΠΟΣΠΕΡΤ τους επικεφαλής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Στο μακροσκελές κείμενό της αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι διοικούντες της ΕΡΤ καθυστέρησαν σημαντικά να εγκαταστήσουν θερμομετρητές, ότι εμμέσως παραβίασαν το ιατρικό απόρρητο εργαζομένων με διαρροή πληροφοριών στο προσωπικό ασφαλείας, ότι οι απολυμάνσεις είναι ελλιπείς και γίνονται από μη εξειδικευμένο προσωπικό και ότι δίνουν αντιφατικές εντολές. «Όταν τους εγκαλούσαμε γιατί δεν διανέμουν στο προσωπικό μάσκες, έστελναν στους εργαζόμενους email στο οποίο εξηγούσαν ότι ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και ΔΕΝ παρέχει την προστασία που ζητούσαμε. Μετά αναγκαστικά ευθυγραμμισμένοι στις παλινωδίες των κυβερνητικών εντολών έστελναν τελεσίγραφα προειδοποιώντας πως όποιος δεν χρησιμοποιεί μάσκα θα αντιμετωπίσει πειθαρχική δίωξη», αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

-------------------------

Το ελληνικό Super Cup του μπάσκετ στην ΕΡΤ Sports.

Το δημόσιο αθλητικό κανάλι θα καλύψει ζωντανά τις αναμετρήσεις της νεότευκτης διοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ, από το Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου, για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Στο Super Cup θα συμμετάσχουν οι 4 κορυφαίες ομάδες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο Προμηθέας Πάτρας, περνώντας πρώτα από την φάση των ημιτελικών. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/09
16.30 Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ
21.00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι

ΠΕΜΠΤΗ 24/09
16.30 Μικρός τελικός
21.00 Μεγάλος τελικός