Στον δρόμο για τις Αμερικανικές εκλογές με τον ΑΝΤ1

Στον δρόμο για τις Αμερικανικές εκλογές με τον ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (28/09).

28 Σεπτεμβρίου 2020

Από την ερχόμενη Τετάρτη και μέχρι τέλος Οκτωβρίου το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταδώσει ζωντανά και τα 4 ντιμπέιτ των υποψήφιων προέδρων και αντιπροέδρων, για την ανάδειξη του νέου «πλανητάρχη». Όλες οι τηλεμαχίες θα έχουν κοινή ώρα έναρξης και λήξης, από τις 04.00 εως τις 05.30, και θα έχουν ταυτόχρονη μετάφραση. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/09
Ντόναλντ Τράμπ - Τζο Μπάιντεν (υποψήφιοι πρόεδροι)

ΠΕΜΠΤΗ 08/10
Μάικ Πενς - Καμάλα Χάρις (υποψήφιοι αντιπρόεδροι)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10
Ντόναλντ Τράμπ - Τζο Μπάιντεν (υποψήφιοι πρόεδροι)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/10
Ντόναλντ Τράμπ - Τζο Μπάιντεν (υποψήφιοι πρόεδροι)

-------------------------

Προεδοποίηση από το ΕΣΡ για τον διαχωρισμό προγράμματος-διαφημίσεων.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έκανε σύσταση σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας για τα διαφημιστικά μηνύματα που προβάλλουν, δίνοντας εντολή για περαιτέρω παρακολούθησή τους από το διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό της Αρχής. Στο κείμενο γίνεται, μάλιστα, αναφορά σε τρια κανάλια που δεν τήρησαν τη σχετική νομοθεσία και τιμωρήθηκαν με απλή σύσταση, με οριακή πλειοψηφία καθώς τρία μέλη του ΕΣΡ ζήτησαν επιβολή προστίμων.

-------------------------

«Νύχτα στον Ρυθμό» με τον Ηλία Καμπακάκη.

Συνεχίζονται για μια ακόμη σεζόν τα (επιτυχημένα) live μουσικά sessions του Ρυθμού 94.9. Αυτή την Τετάρτη στις 21.30 φιλοξενείται στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του ραδιοσταθμού ο Ηλίας Καμπακάκης, ο οποίος θα τραγουδήσει ζωντανά για τους ακροατές του και θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέσει η Ράνια Κωστάκη. Η «Νύχτα στον Ρυθμό» θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube.