«Ασφαλώς στη Nova» την σεζόν 2020-2021

«Ασφαλώς στη Nova» την σεζόν 2020-2021
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το νέο αθλητικό, κινηματογραφικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα της συνδρομητικής πλατφόρμας.

05 Οκτωβρίου 2020

Έχοντας ήδη περάσει σε νέα εποχή, μετά την εξαγορά της από την BC Partners και την θυγατρική της, United Group, η Nova παρουσίασε στο ευρύ κοινό μέσω live streaming τις παραγωγές που θα μεταδώσει τους επόμενους μήνες. Το νέο πρόγραμμα της πλατφόρμας χωρίστηκε σε τρεις άξονες, το αθλητικό, το κινηματογραφικό και το ψυχαγωγικό, με βασικό σλόγκαν το «Ασφαλώς στη Nova».

Στα αθλητικά τα κανάλια Novasports έχουν εξασφαλίσει στο ποδόσφαιρο όλους τους αγώνες της Super League 1, στην κανονική διάρκεια, τα play off και τα play out, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Ιταλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Η.Π.Α. και Β' Αγγλίας, τα κύπελλα Αγγλίας και Γερμανίας, το Super Cup Ισπανίας και το International Champions Cup. Στο μπάσκετ την Euroleague μαζί με τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, και το Eurocup με τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας. Στο τένις μέσα από τα κανάλια Eurosport τα τουρνουά Wimbledon, ATP CUP, Roland Garros, US Open και Australian Open, μαζί με αγώνες βόλεϊ, γκολφ και χάντμπολ.

Στον χώρο της έβδομης τέχνης τα κανάλια Novacinema θα προβάλλουν βραβευμένες ταινίες όπως οι «Judy», «Knives Out», «Jo Jo Rabbit», «Bombshell» και «Little Women», blockbusters όπως τα «Jumanji», «Bad Boys for Life» και «Gentlemen», και αφιερώματα με τίτλο «Bad Boys», «Bombshell» και «James Bond». Από σειρές θα προβάλλονται παλιές και νέες παραγωγές όπως οι «The Quiz», «Liar», «Succession», «Westworld», «Ηis Dark Materials», «NCIS», «Prodigal Son», «The Good Doctor», «Τhe Affair», «Ray Donovan», «Elementary» κ.ά.

Το ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε θα εμπλουτιστεί με το μαγκαζίνο μόδας «My Tay» με την Ταϋγέτη Λαζάρου, την ταξιδιωτική εκπομπή «Τουρίστας στην πόλη μου» με την Τόνια Κωνσταντινάκου, το «America's Got Talent» με τη Σοφία Βεργκάρα, το «Ellen» της Έλεν Ντε Τζένερις αλλά και ταινίες όπως το «Green Book», το «The Post & Vice» και το «Αquaman». Εμβόλιμα, τις ημέρες των Χριστουγέννων, θα βγει στον αέρα και το pop-up κανάλι Nova Christmas.

Τέλος, στον χώρο της γενικής ψυχαγωγίας αναλαμβάνουν δράση τα υπόλοιπα κανάλια που φιλοξενεί η Nova στο μπουκέτο της. Ενδεικτικά:
- FOX και FOX Life: σειρές όπως οι «Grey’s Anatomy», «The Walking Dead», «War of the Worlds», «This is Us», «neXt» (FOX) και «Normal People» (FOX Life).
- National Geographic: Αφιέρωμα στον κορωνοϊό με πληθώρα από ντοκιμαντέρ, το «Genius: Aretha» για την Αρίθα Φράνκλιν και το «Ευρώπη από ψηλά» με εναέριες λήψεις και από την Ελλάδα.
- Viasat History: Το ντοκιμαντέρ «The Last Journey of the Vikings» για την εποχή των Βίκινγκς.
- Discovery: Το ντοκιμαντέρ «Expedition to the Edge» που διασχίζει το Βορειοδυτικό Πέρασμα, στην Αρκτική.
Όλα αυτά μαζί με προγράμματα για τα ταξίδια, τη μαγειρική, το fitness, την ευεξία, την περιπέτεια, την ενημέρωση και τα παιδιά.