Αναβολές στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ

Αναβολές στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέχρι χθες διαφήμιζαν το νέο πρόγραμμα. Από σήμερα διαφημίζουν ξανά το παλιό.

09 Οκτωβρίου 2020

Κι ενώ λοιπόν όλη την εβδομάδα οι παραγωγοί έλεγαν τις νέες τους ώρες, για το καινούργιο πρόγραμμα του Δεύτερου που θα ξεκινούσε τη Δευτέρα 12/10, τελικά αυτό πήρε αναβολή. Ετσι, από το πρωί, σήμερα, οι παραγωγοί άλλαξαν τροπάρι και λένε ξανά για το παλιό πρόγραμμα. Τραγέλαφος.

«Παρασκευή σήμερα και κανονικά από Δευτέρα θα καλωσορίζαμε το καινούργιο πρόγραμμα. Αλλά αυτό θα πάρει μια παράταση για λόγους που δεν αφορούν εμάς» είπε η Μαρία Κοζάκου στον αέρα το πρωί και τους άφησε όλους κάγκελο. Η Διευθύντρια του σταθμού κατήγγειλε κάποιους on air! Και χωρίς, φυσικά, οι ακροατές να καταλαβαίνουν τίποτε. «Για λόγους που δεν αφορούν εμάς» είπε, ακούγεται απίστευτο. Δεν το ήξεραν όλη την εβδομάδα, την Παρασκευή το ανακάλυψαν;   

Υπάρχει πάντως δυσαρέσκεια για την, κατά τα φαινόμενα, απομάκρυνση πολλών μονίμων υπαλλήλων της ΕΡΤ, δημοσιογράφων και μουσικών παραγωγών, αλλά και την εργασιακή συρρίκνωση τους με ελάχιστες ώρες εκπομπής. 

Πάντοτε βέβαια οι αλλαγές δημιουργούν αντιδράσεις. Αναμενόμενο. Πολλώ δε μάλλον όταν γίνονται βάσει σχεδιασμού που δεν σχετίζεται με το αντικείμενο.  Οπως στο Πρώτο Πρόγραμμα.