Το Open θα στέλνει «Γράμμα για σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Το Open θα στέλνει «Γράμμα για σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (09/10).

09 Οκτωβρίου 2020

Έχοντας παρουσιάσει επί σειρά ετών το επιτυχημένο «Πάμε Πακέτο» στον Alpha, η γνωστή παρουσιάστρια θα δημιουργήσει ένα ακόμη «Πακέτο» αυτή τη φορά στο Open. Από την ερχόμενη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 20.00 η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από το «Γράμμα για σένα» θα βοηθά συνανθρώπους μας για να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να πουν ένα «ευχαριστώ» σε κάποιον, να εκπληρώσουν έναν σκοπό, να ζητήσουν βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε κ.ά.

-------------------------

Επιστρέφει στον Alpha το «Φως στο Τούνελ» για 8η συνεχή χρονιά.

Απόψε στις 23.50 η Αγγελική Νικολούλη επανέρχεται στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Στην πρώτη του εκπομπή για τη νέα σεζόν το «Φως στο Τούνελ» θα ασχοληθεί με δύο υποθέσεις, ενός δημοτικού υπαλλήλου που βρέθηκε πεταμένος κάτω από ένα γεφύρι με σκουπίδια, και ενός νεαρού καλλιτέχνη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

-------------------------

Σε νέα ώρα και με νέα «σύνθεση» οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1.

Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα, η έως τώρα μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή γίνεται πρωινή και θα προβάλλεται πλέον από τις 10.15 έως τις 12 το μεσημέρι. Στην παρουσίαση παραμένει ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, ενώ το κενό του Κώστα Λασκαράτου και της Χρύσας Παπασταύρου αναπληρώνει η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1.