Νέα θέση, νέα καθήκοντα

Νέα θέση, νέα καθήκοντα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σπύρος Σεραφείμ αποχωρεί από το ethnos.gr και πηγαίνει στο Πρώτο Θέμα

13 Οκτωβρίου 2020

Ο Σπύρος Σεραφείμ αποχωρεί από το ethnos.gr, στο οποίο συνέδραμε με την εμπειρία του να στηθεί και να «γεννηθεί», προτού αυτό βγει στο web. Ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε δύο γεμάτα επαγγελματικά χρόνια εκεί, ως αρχισυντάκτης και αρθρογράφος, ενώ τελευταία «έτρεχε» και τη στήλη του Aυτοκινήτου.

Τώρα, από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, αναλαμβάνει ως αρχισυντάκτης στο newmoney.gr, το οποίο καλείται να αναμορφώσει αισθητικά και να περάσει την τεχνογνωσία του, δίνοντάς του μια νέα πνοή, κάνοντας και πιο σαφή την παρουσία του στο ελληνικό διαδίκτυο. Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα, και αφού το συγκεκριμένο siteαποκτήσει τη νέα του ανταγωνιστική ταυτότητα, θα συνεχίσει ως αρχισυντάκτης στο protothema.gr, με τις ιδέες του για θέματα και την άποψή του σε άρθρα.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεργαστεί και με άλλα Μέσα του ίδιου ομίλου και, σε ό,τι αφορά το e-tetRadio, ευχόμαστε να κάνει και εκπομπές στο «Θέμα 104,6». Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος έχει βάλει τη φωνή του σε πολλές συχνότητες της μπάντας των FM, τόσο σε μουσικά, όσο και σε σχεδόν όλα τα ενημερωτικά ραδιόφωνα που εδρεύουν στην Αττική. Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που έκανε δημοσιογραφικές εκπομπές ήταν στο «Ραδιόφωνο 24/7» - σε εκείνη την προσπάθεια της 24Media η οποία είχε την τύχη που όλοι γνωρίζουμε.

Αυτό, πάντως, το οποίο αποτελεί κάτι το αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός πως ο Σπύρος Σεραφείμ γίνεται ο τρίτος αρχισυντάκτης που αποχωρεί από το ethnos.gr, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Σε κάθε περίπτωση, στον Σπύρο Σεραφείμ, συνεργάτη παλιότερα του e-tetRadio, πολλές ευχές για επιτυχίες και μακροημέρευση στα νέα αυξημένα καθήκοντά του.