Τα πάει καλά ή όχι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ;

Τα πάει καλά ή όχι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια ματιά στα νούμερα της τηλεθέασης δίνει την απάντηση: τα πάει από λίγο χάλια έως πολύ χάλια.

15 Οκτωβρίου 2020

Η εκπομπή «Από τις 6» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά έκανε 5,6% στο δυναμικό κοινό και 7,6% στο σύνολο κοινού. Ηταν τελευταία ανάμεσα σε όλα τα κανάλια.

Οι νέες «Συνδέσεις» με την Αλεξάνδρα Καϋμένου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο πήγαν ακόμα πιο κάτω: 4% στο δυναμικό κοινό και 5,3% στο σύνολο κοινού. Κι αυτές τελευταίες στον ανταγωνισμό.

Το «ΦλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη έκανε 6,1% και 5,2% αντίστοιχα. Το «Δες και Βρες» με τον Νίκο Κουρή έκανε μόλις 5% στο δυναμικό κοινό και 4,8% στο σύνολο.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ήταν, επίσης, τελευταίο με 4,7% στο δυναμικό κοινό και 6,1% στο σύνολο. Αλλη μεγάλη επιτυχία κι εδώ.

Η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» πήγε καλύτερα από τα άλλα προγράμματα της ΕΡΤ αλλά είχε την... ατυχία και τα ανταγωνιστικά της προγράμματα των άλλων καναλιών να πάνε καλύτερα σε σχέση με τα δικά τους. Τελευταία εκπομπή στο prime time με 8,9% και 9,5%.

Πολλές οι τελευταίες θέσεις για την ΕΡΤ. Πρωτιές όμως αν γυρίσουμε τη λίστα ανάποδα. Πιστώνονται φυσικά στον Κωνσταντίνο Ζούλα και τον Γιώργο Γαμπρίτσο, η αλήθεια να λέγεται.