Το Sport24.gr «μαθαίνει μπαλίτσα» τους αναγνώστες του μαζί με την Opta

Το Sport24.gr «μαθαίνει μπαλίτσα» τους αναγνώστες του μαζί με την Opta
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (16/10).

16 Οκτωβρίου 2020

Νέα αποκλειστική συνεργασία για το αθλητικό portal της 24 Media. Το Sport24.gr ανακοίνωσε ότι έγινε το πρώτο ελληνικό site που, στο εξής, θα συνεργάζεται με την Opta, την εταιρεία στατιστικής κάλυψης αθλητικών γεγονότων που συνεργάζεται με τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας και ΗΠΑ. Μέσα στην ειδική σελίδα «Football Analysis» θα υπάρχουν επιλεγμένα widgets και γραφήματα, προκειμένου οι αναγνώστες να αντλούν περισσότερες πληροφορίες για κάθε ματς, να συγκρίνουν ομάδες και παίκτες, και να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένα στατιστικά.

-------------------------

Πρωτιά τον (μισό) Οκτώβριο για το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

«Χαμόγελα» στις τάξεις της πρωινής εκπομπής του Open φέρνουν τα νέα στοιχεία τηλεθέασης. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου το «Ευτυχείτε» ήταν πρώτο στο «δυναμικό κοινό» με ποσοστό 14%, έχοντας διαφορά 0,8 μονάδων από το δεύτερο πρόγραμμα του ανταγωνισμού (Star). Μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης είχε στις γυναίκες 25-54 με μέσο όρο 15,8%.

-------------------------

4 απολύσεις στην Sportime.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία της αθλητικής εφημερίδας για την «αντεργατική, παράνομη και κατάφωρα καταχρηστική» ενέργειά της να οδηγήσει «αιφνίδια και αναίτια» στην έξοδο 4 δημοσιογράφους της, με την Ένωση Συντακτών να δηλώνει την στήριξή της στους απολυθέντες.

-------------------------

Τέλος από το Θέμα 104.6 ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Με δημοσίευσή του στα social media ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον σταθμό, μετά από περίπου έναν χρόνο. «Κλείνει σήμερα ο κύκλος της συνεργασίας μου με το ΘΕΜΑ Radio 104.6. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον διευθυντή Γιάννη Μακρυγιάννη για την άψογη συνεργασία. Όσο για τους φίλους ακροατές και ακροάτριες που μου έχουν στείλει μηνύματα στήριξης να ξέρετε ότι το «Varate Kid» δεν αποσύρεται...», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Παπαγεωργίου, που μέχρι πρότινος έκανε εκπομπές στη βραδινή ζώνη του Θέμα 104.6.