To «Run Rudolph Run» έγινε video clip 62 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

To «Run Rudolph Run» έγινε video clip 62 χρόνια μετά την κυκλοφορία του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το all time classic Christmas song του Chuck Berry, μας φέρνει τα Χριστούγεννα νωρίτερα

20 Οκτωβρίου 2020

Τι και αν είναι ακόμα Οκτώβριος, το «Run Rudolph Run» του σπουδαίου Chuck Berry, οπτικοποιήθηκε 62 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Για το αποτέλεσμα συνεργάστηκαν το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Berry και η Universal Music Enterprises.

Η UMe έχει δώσει παρόμοια video όπως το «Rockin' Around the Christmas Tree» της Brenda Lee , το «I Saw Mommy Kissing Santa Claus» των Jackson 5 και το «Jingle Bell Rock του Bobby Helms».

Και το «Frosty the Snowman» έγινε video clip

Φέτος, εκτός από το «Run Rudolph Run», είδαμε και το «Frosty the Snowman» της Ella Fitzgerald.

Σύμφωνα με το Rollingstone και τα δύο video που δημιούργησε το Fantoons, παρουσιάζουν τον Berry και τη Fitzgerald να τραγουδούν με τη μορφή καρτούν.

«Τι τιμή να έχει δοθεί στο "Run Rudolph Run" τέτοια εντυπωσιακή οπτικοποίηση ως πρώτο βιντεοκλίπ του!» είπε, σε ανακοίνωση, ο γιος του Chuck Berry, ο Charles Berry Jr. «Το πάντρεμα κινούμενων σχεδίων και μουσικής δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο».

Και συνέχισε: «Ο μπαμπάς μου πάντα είχε να διηγηθεί ιστορίες στα τραγούδια του και οι ποιητικές του δεξιότητες παρουσιάζονται εδώ πλήρως. Οι στίχοι λένε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που μικροί και μεγάλοι δεν μπορούν παρά να τη χαρούν».

Σημειώνεται ότι το «Frosty the Snowman», κυκλοφόρησε το 1960 και συμπεριλαμβανόταν στο δίσκο «Ella Wishes You a Swinging Christmas» και ήταν Νο1 στη λίστα «40 Essential Christmas Albums» του Rolling Stone.

«Τι θαυμάσιο δώρο που δέχθηκε το τραγούδι και το άλμπουμ καθώς γιορτάζει τα 60ά γενέθλιά του!» σημειώνεται σε ανακοίνωση από το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά της Ella Fitzgerald.