Αθώος ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για την λειτουργία της ERTopen

Αθώος ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ για την λειτουργία της ERTopen
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (22/10).

22 Οκτωβρίου 2020

Δικαστική νίκη για τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ο οποίος ως επικεφαλής της συνδικαλιστικής ομοσπονδίας κατηγορήθηκε επειδή έβγαλε στον αέρα τον ραδιοσταθμό των εργαζομένων της ΕΡΤ. Όπως αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ στη σχετική της ανακοίνωση, το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα που αθώωνε τον πρόεδρό της, σε συνεδρίαση που έγινε χθες το πρωί στο Θ΄ τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. «Σήμερα (σ.σ. χθες βγήκε η ανακοίνωση) δεν δικαζόταν μόνο ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ αλλά όλοι όσοι αγωνίσθηκαν εναντίον του πραξικοπήματος του μαύρου, εναντίον εκείνων που ήθελαν και θέλουν ένα λαό μουγκό, παραδομένο στη μοίρα του», σχολίασε η ομοσπονδία.

-------------------------

Ζωντανά από τα κανάλια το τελευταίο ντιμπέιτ Τράμπ-Μπάιντεν.

4 τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ανακοινώσει (μέχρι στιγμής) ότι θα μεταδώσουν live την δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ των δύο διεκδικητών της προεδρίας των ΗΠΑ. Αύριο, από τις 04.00 έως τις 05.30 ο ΑΝΤ1, η ΕΡΤ1, το Mega και το Open θα συνδεθούν ζωντανά με το Νάσβιλ του Τενεσί, παρέχοντας ταυτόχρονη μετάφραση των όσων θα πουν ο Ντόναλντ Τράμπ και ο Τζό Μπάιντεν.

-------------------------

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ1.

Για μια ακόμη φορά έρχεται αντιμέτωπη με την πανδημία η ψυχαγωγική εκπομπή του πρώτου καναλιού της ελληνικής τηλεόρασης. Ήδη έχει γίνει ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τον νοσούντα, και έχουν υποβληθεί σε τέστ και κατ' οίκον περιορισμό. Σήμερα στην θέση του «φλΕΡΤ» στις 16.00 έπαιξαν σε επανάληψη δύο επεισόδια της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», και αύριο θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα».

-------------------------

«Ανοίγουν σαμπάνιες» στις Αττικές Εκδόσεις για την πρωτιά τους στον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με την «πανηγυρική» ανακοίνωσή τους, τα 4 (3+1 για την ακρίβεια) ραδιόφωνά τους συγκέντρωσαν συνολικά 921 χιλιάδες ακροατές μ.ό. σε καθημερινή βάση, όπως αναφέρει η έρευνα της MRB και της Global Link από τις 13/07 έως τις 28/09. Στο διάστημα από τις 14/07 έως τις 03/08 και από τις 03/09 έως τις 05/10, οι Αττικές Εκδόσεις ήταν ο πρώτος ραδιοφωνικός όμιλος σε ακροαματικότητα με 34,6%, χάρη στις επιδόσεις των Athens DeeJay 95.2, Rock FM 96.9, Λάμψη 92.3 και Best 92.6.