Το πρώτο παιδικό ραδιόφωνο στα αθηναϊκά FM

Το πρώτο παιδικό ραδιόφωνο στα αθηναϊκά FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το kidsradio.com της Frontstage από τις 31 Οκτωβρίου θα ακούγεται στους 88.6.

23 Οκτωβρίου 2020

To kidsradio.com έκανε τα πρώτα του βήματα τον Ιούλιο του 2020 και, τώρα, τέσσερις μήνες μετά, περνάει από το web και στα ερτζιανά.

Παιδικά τραγούδια, παιδικές ιστορίες, παιδικό ραδιόφωνο: όλη μέρα, κάθε μέρα, το kidsradio.com είναι γεμάτο με τα πιο κεφάτα παιδικά τραγούδια, κλασικά και σύγχρονα ελληνικά και ξένα παραμύθια, σε φρέσκες αφηγήσεις από οικείες ραδιοφωνικές φωνές των σταθμών της Frontstage, και, φυσικά, όλα τα αγαπημένα pop hits. Επίσης, η ενότητα Learn & Play προσφέρει δημιουργικές προτάσεις για δραστηριότητες με τα παιδιά, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με χρήσιμες και διασκεδαστικές πληροφορίες.

Τα 5 online θεματικά ραδιόφωνα (Τα Αγαπημένα μου Παιδικά, Τα Παιδικά του Σινεμά, Τα Πρώτα μου Αγγλικά, Τα Party Hits και το Ώρα για Ύπνο) συμπληρώνουν το βασικό πρόγραμμα του kidsradio.com, με επιλογές για on demand διασκέδαση. Στους 88.6 μέχρι πρότινος ήταν το Legend, με ροκ μουσική.

Όσον αφορά το ρεπερτόριο του Kids Radio, είναι υπό μία έννοια κοντά στο «έντεχνο», καθώς ακούγονται πολλά παιδικά τραγούδια με τις φωνές του Διονύση Σαββόπουλου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Φοίβου Δεληβοριά, της Τάνιας Τσανακλίδου κ.ά. Ωστόσο στην πλειοψηφία του το playlist του σταθμού έχει παραδοσιακά παιδικά τραγούδια, ελληνικά και ξένα, όπως το «Αχ Κουνελάκι», τραγούδια από τα «Ζουζούνια», από κινούμενα σχέδια αλλά και ορισμένα ξένα mainstream με ανεβαστικό ρυθμό. Ό,τι, δηλαδή, παίζουν τα παιχνιδάδικα μέσα στα καταστήματά τους.