Ροκάροντας για τον Joe Biden

Ροκάροντας για τον Joe Biden
Ακολουθήστε μας στο Google news

Foo Fighters, Cher, Dave Matthews και άλλοι για την εκδήλωση «Θα ψηφίσω»

25 Οκτωβρίου 2020

«Η μουσική έχει τη δύναμη να αλλάζει τον κόσμο. Το ίδιο και η ψήφος. Ελάτε μαζί μας και με άλλους μουσικούς σε μια συναυλία για να στηρίξουμε τον Joe Baiden, την Kamalla Haris και τους Δημοκρατικούς στο δρόμο για τις εκλογές».

Με αυτό τη μήνυμα, οι Foo Fighters ανακοίνωσαν, όχι μόνο την υποστήριξή τους στον Δημοκρατικό υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου, αλλά και τη συμμετοχή τους σε μια διαδικτυακή συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. ώρα ΗΠΑ και στην οποία θα συμμετάσχουν επίσης οι Dave Matthews, P!NK, John Legend, Cher, Ciara, A$AP Ferg, Jennifer Hudson, Jon Bon Jovi και άλλοι.

Για να παρακολουθήσετε τη συναυλία, μπορείτε να κάνετε εδώ μια δωρεά στην προεκλογική εκστρατεία του Biden και των υπολοίπων Δημοκρατικών που διεκδικούν θέσεις στη Γερουσία, τη Βουλή των Αντιπροσώπων ή σε Πολιτειακά όργανα.

Στο happening θα υπάρξουν και ειδικές εμφανίσεις από τους Joe και Jill Biden, Kamala Harris και Doug Emhoff, Lin-Manuel Miranda, Billy Porter, τους πρωταγωνιστές του Queer Eye for the Straight Guy, Armie Hammer, Margaret Chao, και Amy Schumer.