Το Βέλγιο θα «παίζει μπάλα» στη Nova

Το Βέλγιο θα «παίζει μπάλα» στη Nova
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (30/10).

30 Οκτωβρίου 2020

Μέσα από τα αθλητικά κανάλια της συνδρομητικής πλατφόρμας θα μεταδίδονται στο εξής, όλες οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της χώρας, το πρωτάθλημα «Jupiler Pro League», το Κύπελλο και το Super Cup. Η αρχή για τη Nova θα γίνει το ερχόμενο ΣΚ με τις παρακάτω αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10
19.30 Σαρλερουά-Σερκλ Μπριζ (NovaSports 1 HD)
Περιγραφή: Βασίλης Κωνσταντόπουλος
21.45 Κλαμπ Μπριζ-Μαλίν (NovaSports 24 HD)
Περιγραφή: Αποστόλης Λάμπου

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/11
14.30 Άντερλεχτ-Αντβέρπ (NovaSports 24 HD)
Περιγραφή: Βασίλης Κωνσταντόπουλος

-------------------------

«30άρι» στους πίνακες τηλεθέασης για τον «Ήλιο» του ΑΝΤ1.

Πολύ υψηλές επιδόσεις από την νέα καθημερινή δραματική σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου. Το χθεσινό της επεισόδιο σημείωσε 16,2% στο 18-54 όντας πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του, με σχεδόν 2 εκατομμύρια τηλεθεατές να το παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό. Το πιο πιστό κοινό του «Ήλιου» ήταν οι γυναίκες, καθώς σε επί μέρους κοινά η σειρά έφτασε μέχρι και το 30,4%.

-------------------------

Αποκλειστικά στην Cosmote TV το «Small Axe» του Στιβ ΜακΚουίν.

Την Δευτέρα 16/11 και μέσα από την on demand υπηρεσία Cosmote TV Plus, θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς ανθολογίας του βραβευμένου με Oscar παραγωγού ταινιών, με πρωταγωνιστές τον Τζον Μπογιέγκα (Star Wars - The Rise of Skywalker), την Λετίσια Ράιτ (Black Panther, Avengers: Endgame) και τον Μελάκι Κίρμπυ (Roots). Επιπλέον τα 5 επεισόδια του «Small Axe» θα προβάλλονται από τις 22/11 και κάθε Κυριακή στις 23.00 στο Cosmote Series HD.

-------------------------

«Kiss FM Top 30» με τον Νίκο Ζώη.

Από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο 12.00 με 14.00 ο Kiss 92.9 θα μετρά αντίστροφα για τα 30 κορυφαία τραγούδια που παίζουν από τη συχνότητά του. Στην παρουσίασή του θα είναι ο Νίκος Ζώης, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο και στον προτελευταίο του σταθμό, τον Athens DeeJay 95.2.