«Tik Talk» με ελληνοτουρκικούς έρωτες στον Alpha

«Tik Talk» με ελληνοτουρκικούς έρωτες στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (04/11).

04 Νοεμβρίου 2020

Η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ επιστρέφει στη συχνότητα του καναλιού μετά από δύο εβδομάδες, λόγω του γνωστού «κοψίματος» του επεισοδίου με τους αρνητές του κορωνοϊού, αναδεικνύοντας μια διαφορετική πλευρά των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας. Αυτή την Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα δύο ζευγάρια, η Αλίκη Πετρή με τον Volkan Bayraktar από τον Βόλο, και ο Τσίκος Μαγιάφης με την Hyrigul Bacirci από το Καστελόριζο, μιλούν στην κάμερα του Alpha για τον έρωτά τους που μπορεί να γεφυρώσει τις όποιες διαφορές μεταξύ τους.

-------------------------

Ο πολιτισμός σε καραντίνα, μέσα από το «Mega Stories».

Την ερχόμενη Δευτέρα 09/11 στις 23.10 η Δώρα Αναγνωστοπούλου μιλά με ανθρώπους από τον χώρο της μουσικής, των συναυλιών, της υποκριτικής και διάφορων τεχνών, οι οποίοι όπως δηλώνουν έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο λόγω των περιοριστικών μέτρων. Στην κάμερα του «Mega Stories» μιλούν οι Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Μιχάλης Ζέης, Γιώργος Κουμεντάκης, Άρης Λάσκος, Μαρία Λυσικάτου, Θοδωρής Μαραντίνης, Αργύρης Ξάφης, Γιάννης Παλτόγλου, Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννα Παππά, Αντώνης Πασβάντης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Κατερίνα Σταματάκη, Σταύρος Στριλιγκάς, Εύη Σούλη και Κατερίνα Φώτη.

-------------------------

Πρωτιά (και) για το «Καφέ της Χαράς» τον Οκτώβριο.

Μια ακόμη σειρά του ΑΝΤ1 ανεβαίνει στην κορυφή, στις ώρες προβολής της. Το «Καφέ της Χαράς» με τον νέο του κύκλο επεισοδίων ήταν πρώτο τον Οκτώβριο στο «δυναμικό κοινό» με μέσο όρο 17,8%. Σε επί μέρους γυναικεία κοινά η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «άγγιξε» το 26%, ενώ στους άνδρες 18-24 έφτασε το 27%.

-------------------------

Νέα Digital Advertising Executive στην Brainfood Media.

Ο ψηφιακός όμιλος που έχει υπό την «ομπρέλλα» του site όπως το Avopolis.gr, το Alfavita.gr, το Enallaktikidrasi.com κ.ά. και τον ραδιοσταθμό Avopolis Radio, ανακοίνωσε ότι εντάσσει στο δυναμικό του την Ματίνα Γεωργαλή. Το νέο μέλος της Brainfood Media έχει προϋπηρεσία σε μεγάλους ομίλους και ΜΜΕ γενικά όπως η Alter Ego, ο Antenna, η Adweb, η Χρυσή Ευκαιρία, η Καθημερινή, η ΙΜΑΚΟ και ο Σπορ FM 94.6, και θα αναλάβει την θέση της Digital Advertising Executive. Επιπλέον το ψηφιακό media group δήλωσε ότι σύντομα θα ανακοινώσει νέα projects και συνεργασίες, για την επέκταση του δικτύου της.