Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την εορταστική περίοδο με τον Φοίβο Δεληβοριά

Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την εορταστική περίοδο με τον Φοίβο Δεληβοριά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα χριστουγεννιάτικα φώτα ανάβουν και έρχονται στις οθόνες μας την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου

10 Νοεμβρίου 2020

Εντελώς διαφορετική και προσαρμοσμένη στις παρούσες συνθήκες, θα είναι η φετινή εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 19:00, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες μας.

Στη φετινή εκδήλωση, που θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε από το σπίτι μας, οικοδεσπότης θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς σε μια online παράσταση εμπνευσμένη από την πολυαγαπημένη «Ταράτσα του Φοίβου» και ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν διαδικτυακά κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς που και αυτές θα τις παρακολουθήσουμε από το σπίτι.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ Έλλη Ανδριοπούλου δηλώνει σχετικά: «Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει διαδικτυακά από την ασφάλεια του σπιτιού του. Πρόθεσή μας είναι, όπως κάθε χρόνο, να προσφέρουμε στιγμές χριστουγεννιάτικης μαγείας και να δώσουμε σε όλους, όπου κι αν βρίσκονται, την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των γιορτών στο ΚΠΙΣΝ».

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου στα social media του ΚΠΙΣΝ με μία σειρά από ευφάνταστα βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ