Η ιστορία του πολιτικού τραγουδιού στο «Mega Stories»

Η ιστορία του πολιτικού τραγουδιού στο «Mega Stories»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (11/11).

11 Νοεμβρίου 2020

Στα τραγούδια που συνδέθηκαν με πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες επικεντρώνεται το νέο επεισόδιο της εκπομπής έρευνας του Mega. Την ερχόμενη Δευτέρα 16/11 στις 00.10 μεγάλα ονόματα της μουσικής και της δημοσιογραφίας όπως οι Οδυσσέας Ιωάννου, Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, Γιώργος Μυζάλης, Γιώργος Νταλάρας, Παύλος Τσίμας και Κώστας Φέρρης μιλούν στη Δώρα Αναγνωστοπούλου για τα βιώματά τους με αυτά τα τραγούδια, είτε έχοντας άμεση εμπλοκή είτε ως απλοί αφηγητές ιστοριών.

-------------------------

«Να μην διακόψει το σήμα του Over 104.9 η ΕΕΤΤ».

Τοποθέτηση και από την ΠΟΕΣΥ για το θέμα της λειτουργίας ή μη του αθλητικού ραδιοσταθμού. Στο κείμενό της η πανελλήνια ομοσπονδία συντακτών δηλώνει μεταξύ άλλων την συμπαράστασή της στους δημοσιογράφους του Over 104.9, δηλώνει την αντίθεσή της στην απόφαση της ΕΕΤΤ για να κατεβάσει τους διακόπτες του, και τάσσεται υπέρ της χορήγησης Βεβαίωσης Νόμιμης Λειτουργίας στον σταθμό από το ΕΣΡ. «Ενδεχόμενη υλοποίηση της απόφασης της ΕΕΤΤ για διακοπή του προγράμματος σημαίνει την απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας σε μια εποχή που οι δημοσιογραφικές θέσεις εργασίας είναι πολύτιμες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΣΥ.

-------------------------

«KissMas Web Radio» για μια ακόμη χρονιά από τον Kiss 92.9.

Και τα φετινά -και ιδιαίτερα- Χριστούγεννα ο ιστορικός ξένος ραδιοσταθμός θέτει σε λειτουργία το γιορτινό του ραδιόφωνο. Μέσα από το kiss929.gr οι ακροατές του Kiss 92.9 και όχι μόνο, θα μπορούν να ακούν από το «KissMas Web Radio» όλο το 24ωρο και χωρίς διακοπή Χριστουγεννιάτικα τραούδια από το παρελθόν και το παρόν.