«Direct» με Ναταλία Γερμανού και Θάνο Ασκητή στον Alpha

«Direct» με Ναταλία Γερμανού και Θάνο Ασκητή στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/11).

18 Νοεμβρίου 2020

Απόψε, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, η παρουσιάστρια του Alpha και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 102.2, και ο γνωστός σεξολόγος, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του Τάκη Χατζή που, μαζί με τις απαντήσεις των καλεσμένων του, έχουν γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι στο δελτίο τύπου του «η Ναταλία Γερμανού απαντάει στις σκληρές ερωτήσεις του Τάκη Χατζή, χωρίς υπεκφυγές, και ο Θάνος Ασκητής μιλάει ευθέως για την απιστία, τη ζήλεια αλλά και το διαδικτυακό έρωτα στην καραντίνα».

-------------------------

Πρεμιέρα για το «Και Εγένετο Ελλάς» στο Open.

Αύριο στις 23.45 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του «ανοιχτού καναλιού», με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γεώργιο Σαρρή, που γυρίστηκε με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Το «Και Εγένετο Ελλάς» θα εστιάσει στην ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας, με ρεπορτάζ αλλά και συνεντεύξεις από ιστορικούς αλλά και απογόνους εμβληματικών προσωπικοτήτων του απελευθερωτικού αγώνα.

-------------------------

«Διαμαρτυρόμαστε για τον προπηλακισμό και τη σωματική βία στον Αντώνη Ρηγόπουλο».

Ανακοίνωση στην οποία στρέφεται εναντίον αστυνομικών της Τροχαίας για την συμπεριφορά της απέναντι σε δημοσιογράφο του Documento, εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ. Όπως αναφέρει στο κείμενό της, ο Αντώνης Ρηγόπουλος μεταξύ άλλων δέχθηκε απειλές, προπηλακισμό και σωματική βία, παρά το γεγονός ότι «έκανε απλώς τη δουλειά του» συμμορφούμενος με τις υποδείξεις των αρχών. Τέλος η Ένωση Συντακτών κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, και την ηγεσία της αστυνομίας να διερευνήσουν το περιστατικό.