«Tik Talk» με μητέρες άνω των 50 ετών στον Alpha

«Tik Talk» με μητέρες άνω των 50 ετών στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (19/11).

19 Νοεμβρίου 2020

Στις γυναίκες που αποκτούν παιδιά στα πρώτα «-ήντα» θα εστιάσει απόψε τα μεσάνυχτα η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Τρεις γυναίκες, η Κυριακή Ζαπουνίδη, η Γεωργία Γαλάτη και η Έλενα Αθανασογιαννοπούλου, μιλούν στο «Tik Talk» για τις αλλαγές στη ζωή τους, τις δύσκολες αποφάσεις τους, τις εξωσωματικές αλλά και τα σχόλια που αντιμετωπίζουν. Στην κάμερα της εκπομπής μιλά και ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Κωνσταντίνος Πάντος.

-------------------------

Κι επίσημα στον όμιλο ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λεβέντης.

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το ΔΣ του Open, το έμπειρο στον χώρο των media στέλεχος επέστρεψε στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά και τα «αδερφά» ΜΜΕ του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει τη θέση του Chief Marketing Officer όλων των μέσων του ομίλου, για να «συμβάλλει δυναμικά στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων του Antenna».

-------------------------

Έρχεται στο Open το «Code Black».

Την προβολή μιας από τις πιο δημοφιλείς και επίκαιρες σειρές, λόγω κορωνοϊού, ξεκινά σύντομα το «ανοιχτό κανάλι» μέσα από τη συχνότητά του. Από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 00.45 και σε πρώτη μετάδοση, εντάσσεται στο πρόγραμμα του Open το «Code Black». Μια παραγωγή του CBS που διαδραματίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Λος Άντζελες, με τους πρωταγωνιστές γιατρούς να δίνουν «μάχη» για να κρατήσουν τους ασθενείς στη ζωή, με ελάχιστα μέσα.

-------------------------

Ταινίες ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς από το ERTflix.

Συνολικά 7 κινηματογραφικές παραγωγές, βραβευμένες από διεθνή φεστιβάλ, προσθέτει στο αρχείο της η υβριδική πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, προκειμένου να ικανοποιήσει «ένα ιδιαίτερο κοινό που δεν ικανοποιείται εύκολα», όπως η ίδια αναφέρει. Οι ταινίες είναι οι «The Killing of a Sacred Deer» (O θάνατος του ιερού ελαφιού) του Γιώργου Λάνθιμου, «Part of us» (Ακλόνητη σχέση), «Sorry We Missed You» (Δυστυχώς απουσιάζατε), «Ginger and Rosa» (Τζίντζερ και Ρόζα), «The road within» (Ελεύθεροι στον δρόμο), «Love at First Fight» (Έρωτας με την πρώτη μπουνιά) και «Jayne Mansfield’s Car» (Τελευταία επιθυμία).