«Super Μπάλα» με τον Κώστα Μπακογιάννη, για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

«Super Μπάλα» με τον Κώστα Μπακογιάννη, για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (20/11).

20 Νοεμβρίου 2020

Τον δήμαρχο Αθηναίων θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Κυριακή 22/11 στις 22.50, η αθλητική εκπομπή του Mega. Ο Κώστας Μπακογιάννης θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Παύλου Παπαδημητρίου και του Αντώνη Κατσαρού σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας, για την οποία «έπεσαν» σήμερα οι υπογραφές, προκειμένου να χτιστούν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, στο στούντιο της «Super Μπάλας» θα είναι και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας, για να σχολιάσει το ντέρμπι των «αιωνίων» που θα γίνει αύριο.

-------------------------

Το «δόγμα Τρούμαν» στην «Μηχανή του Χρόνου» και το Cosmote History HD.

Την ερχόμενη Δευτέρα 23/11 στις 21.00, η σειρά εκπομπών του Χρίστου Βασιλόπουλου εστιάζει στην αμερικανική βοήθεια προς την Ελλάδα, ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να ορθοποδήσει μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο νέο επεισόδιο της «Μηχανής του Χρόνου» θα παρουσιαστούν οι συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης που επικρατούσαν στη χώρα, στα τέλη της δεκαετίας του '40, που οδήγησαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην παροχή στήριξης στην μεταπολεμική Ελλάδα.

-------------------------

Ο δεύτερος κύκλος του «Big Little Lies» έρχεται στην ΕΡΤ2.

Επιστρέφει στο ψυχαγωγικό δημόσιο κανάλι η πολυβραβευμένη δραματική σειρά. Η δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies», με πρωταγωνίστριες τις Νικόλ Κίντμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Λόρα Ντερν, Ζόι Κράβιτζ, Σέιλιν Γούντλεϊ και Μέριλ Στριπ, θα κάνει πρεμιέρα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση αύριο στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, με τα 7 επεισόδια της σειράς να προβάλλονται το ερχόμενο και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

-------------------------

Αφιέρωμα στον Αλέξη Μινωτή από το «Θέατρο της Κυριακής» του Τρίτου Προγράμματος.

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, την ερχόμενη Κυριακή στις 22.00 η εκπομπή του πολιτιστικού ραδιοσταθμού της ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του, με τη βοήθεια του Θεατρικού Αρχείου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, αναμεταδίδοντας τον «Άμλετ». Ένα έργο σε ραδιοσκηνοθεσία του Αλέξη Μινωτή από ηχογράφηση του 1959.