Ολόκληρος ο αγώνας με το «χέρι του Θεού» στο ERTFLIX

Ολόκληρος ο αγώνας με το «χέρι του Θεού» στο ERTFLIX
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και στην COSMOTE TV το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ του βραβευμένου με Όσκαρ Ασίφ Καπάντια.

27 Νοεμβρίου 2020

Το ERTFLIX ανέβασε στην πλατφόρμα 270 λεπτά συγκλονιστικού ποδοσφαιρικού θεάματος με τον υπέροχο Ντιέγκο από το Μουντιάλ του Μεξικό, το 1986.
Θα δούμε τα:
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΑΓΓΛΙΑ 2-1 - «Το χέρι του θεού»
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΕΛΓΙΟ 2-0, «Ένα ρεσιτάλ για το χρυσό εισιτήριο του τελικού»
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 3-2, Τελικός «Ο βασιλιάς στον θρόνο του»
Στο ίδιο αφιέρωμα μπορείτε να δείτε απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, το 2005, στην ΕΡΤ και στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, καθώς και ρεπορτάζ από την επίσκεψή του στο γήπεδο «Καραΐσκάκης» για πάρει την κάρτα μέλους του Ολυμπιακού και την ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο «10». Η επίσκεψη του συνέπεσε με τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, που έληξε 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Το COSMOTE TV θα μας δείξει το ντοκιμαντέρ «Ντιέγκο Μαραντόνα» του Ασίφ Καπάντια (Senna, Amy). Μεαφετηρία την άφιξη του Ντιέγκο Μαραντόνα στον Ιταλικό νότο τον Ιούλιο του 1984, τοντοκιμαντέρκαταγράφει την πορεία του ως παίκτη της Νάπολης, σε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές της εποχής (7.560.000 ευρώ). Για τα επτά χρόνια που ακολούθησαν (1984-1991), η ομάδα του διέγραψε μία από τις πιο επιτυχημένες πορείες της ιστορίας της: κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, έγινε η πρώτη εκπρόσωπος του νότου που έκανε το νταμπλ, ενώ «σήκωσε» και το UEFA Cup.
Το ντοκιμαντέρ, που έκανε παγκόσμια κινηματογραφική πρεμιέρα στο 72ο Φεστιβάλ Καννών το 2019, θα κάνει δύο προβολές στο COSMOTE SPORT 3HD, την Παρασκευή 27/11 (23.30) και την Κυριακή 29/11 (14.10), ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για δωρεάν θέαση στον on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.