«Εκδικητική απομάκρυνση τεχνικών σε Alpha και Star»

«Εκδικητική απομάκρυνση τεχνικών σε Alpha και Star»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (27/11).

27 Νοεμβρίου 2020

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της, ο αντιπρόεδρος της ΕΤΙΤΑ Γιάννης Βλάχος και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Σκεπετζάκης, που εργάζονται στα κανάλια του ομίλου Βαρδινογιάννη, «τιμωρήθηκαν» με αναγκαστική πενθήμερη απομάκρυνση από τα πόστα τους. Αιτία ήταν η συμμετοχή τους στην χθεσινή δίωρη στάση εργασίας όλων των σωματείων ΜΜΕ, «δήθεν για λόγους Covid-19» όπως επισημαίνει η Ομοσπονδία. Επιπλέον γίνεται αναφορά για «ανάκριση» από τους επικεφαλής του Alpha και του Star στους εργαζόμενους, προκειμένου να μάθουν πόσοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις και να τους επιβάλλουν ποινές, όπως η παραπάνω.

-------------------------

«Mega Stories» με ιστορίες εγκλεισμού και ελπίδας.

Αφιέρωμα στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα lockdown όλοι οι πολίτες της χώρας, στην εκπομπή έρευνας της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Την Δευτέρα στις 00.10 μιλούν στην κάμερα του Mega απλοί άνθρωποι, ειδικοί της ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικοί, εθελοντές και μέλη της επιτροπής διαχείρισης της πανδημίας, όπως ο Γκίκας Μαγιορκίνης, καταθέτοντας εμπειρίες για το πως βιώνουν την καραντίνα, τον φόβο τους για την οικονομική ανασφάλεια και την ανεργία, τη μοναξιά, αλλά και τις ενέργειές τους για την καταπολέμηση του Covid-19.

-------------------------

To (παλιό, καλό) «Star Trek» έρχεται στο Cosmote Series HD.

Από την ερχόμενη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, η Cosmote TV θα προβάλλει μια από τις δημοφιλέστερες sci-fi παραγωγές των τελευταίων δεκαετιών. Κάθε μέρα στις 12 το μεσημέρι όλα τα επεισόδια των τριών πρώτων κύκλων του «Star Trek», που προβλήθηκαν από το 1966 έως το 1969 με το «αυθεντικό» καστ (Ουίλιαμ Σάτνερ, Λέοναρντ Νίμοϊ κ.ά.), θα παίζουν στο Cosmote Series HD.