Αγγέλω Σφέτσου: «Μας λείπουν οι συναυλίες, το κοινό οι πρόβες μας»

Αγγέλω Σφέτσου: «Μας λείπουν οι συναυλίες, το κοινό οι πρόβες μας»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ερμηνεύτρια γράφει στο loaded.gr με αφορμή το νέο της τραγούδι, ενώ μοιράζεται και όσα βιώνουν οι καλλιτέχνες αυτήν την περίοδο

02 Δεκεμβρίου 2020

«Γενικά δεν πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά αυτό είναι κάτι που αναθεωρώ κάθε φορά που ο Σταύρος Σιόλας μου στέλνει στο e-mail μου ένα κομμάτι για το δίσκο μας.

Το συγκεκριμένο, το έλαβα μαζί με δύο ακόμα στα μέσα του φετινού καλοκαιριού και δεν ήξερα για ποιο από τα τρία να πρωτοαντιδράσω.

Ευτυχώς, αντέδρασαν πριν από εμένα για εμένα, ο Σταύρος Σιόλας, ο Αλέξανδρος Κούρος και ο Κώστας Παρίσσης και έτσι αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει πρώτο.

Υπό κανονικές συνθήκες, την Πέμπτη- ημέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι, θα τους είχα πάρει όλους μαζί αγκαλιά. Ο Πόλυς Κυριάκου, ο στιχουργός του τραγουδιού, ζει στην Κύπρο, επομένως θα τον αγκαλιάσουμε αναδρομικώς χοροπηδώντας από ενθουσιασμό και χαρά, καθώς ήταν μια στιγμή που περίμενα χρόνια.

Αντ’ αυτού, αρκεστήκαμε στην τηλεφωνική επικοινωνία.

Σχετικά με όσα βιώνουμε οι καλλιτέχνες την περίοδο της πανδημίας, από τη μία πάει να σε βάλει κάτω αυτό το απόκοσμο συναίσθημα της απομάκρυνσης και από την άλλη σκέφτεσαι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι υγιείς και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για κοινό σκοπό, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Όλη αυτή η κατάσταση, μας έχει τοποθετήσει σε μία αδράνεια, οικονομική και συναισθηματική. Μας λείπουν οι συναυλίες, το κοινό, οι πρόβες μας, οι συζητήσεις και οι παραγωγικές ώρες μεταξύ μας.
 
Παρόλα αυτά, συνειδητοποιώ ότι πολλοί από εμάς δράττονται του χρόνου που μας δίνει αυτή η κατάσταση της πανδημίας, κλείνονται στα στούντιο και δημιουργούν και αυτό μόνο χαρμόσυνο μπορεί να είναι.

Στις καινούριες δημιουργίες λοιπόν!»

Βρείτε τη νέα κυκλοφορία διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Κεντρική photo: Yiannis Margetousakis