Η Dua Lipa δείχνει τον δρόμο για τα live streaming του μέλλοντος

Η Dua Lipa δείχνει τον δρόμο για τα live streaming του μέλλοντος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το show που έσπασε όλα τα ρεκόρ, κόστισε πάνω από 1,5 εκατ. δολάρια

02 Δεκεμβρίου 2020

Η τέραστια επιτυχία που σημείωσε η live streaming συναυλία της Dua Lipa Studio 2054 με τους 5 εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν από τις οθόνες τους, πηγαίνει τα virtual concerts σε άλλο επίπεδο.

Οι συνεργάτες της κάνουν λόγο για αριθμό -ρεκόρ (υπολογίζεται ότι την έχουν παρακολουθήσει περίπου 9 εκατομμύρια αν λάβει κάποιος υπόψη ότι οι θεατές θα είχαν παρέα) και για μια νέα «norma» στο live streaming αφού στο  Studio 2054 συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Elton John, Kylie Minogue, Miley Cyrus,Bad Bunny, FKA twigs και Tainy.

Περισσότερο ζωντανή ταινία παρά κανονικό show, το Studio 2054 ήταν όπως το είχε χαρακτηρίσει η  ίδια «μια ηλεκτρική εμπειρία» στην οποία θα τραγουδούσε, θα χόρευε και θα κυριαρχούσε στην πίστα.

Μάλιστα, η επιτυχία του show αύξησε και την προπώληση των εισιτηρίων της επερχόμενης περιοδείας της «Future Nostalgia», κατά 70%.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας», έγραψε η Dua Lipa. «Εύχομαι να μπορούσα να ξαναζήσω τη στιγμή ξανά και ξανά». Αναφερόμενη στους συνεργάτες της χαρακτήρισε τον εαυτό της «τυχερό» που δούλεψε μαζί τους και μοιράστηκε αυτή τη στιγμή που θα έχει για πάντα στην καρδιά της.

Το live streaming θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο μέχρι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 δολάρια, ενώ αναμένεται να σπάσει και άλλο τα ρεκόρ.