Ξανά στο Mega ο Τόνις Σφίνος αλλά... με τηλεπαιχνίδι

Ξανά στο Mega ο Τόνις Σφίνος αλλά... με τηλεπαιχνίδι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (04/12).

04 Δεκεμβρίου 2020

Μετά τις δύο εμφανίσεις του στο «Σπίτι με το Mega», ο cult καλλιτέχνης θα μονιμοποιήσει την παρουσία του στο κανάλι με δική του εκπομπή. Και συγκεκριμένα το τηλεπαιχνίδι «Supermarket Sweep», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο. «Τρία ζευγάρια διαγωνίζονται μεταξύ τους σε διασκεδαστικά παιχνίδια, αλλά και απίθανες ερωτήσεις. Ο Τόνις Σφίνος κάνει παιχνίδι με όλους και με όλα, βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις στους παίκτες και τους προτρέπει με την ανεξάντλητη ενέργειά του να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία! Το ζευγάρι που θα καταφέρει να κάνει το μεγαλύτερο λογαριασμό στο «ταμείο» κερδίζει το έπαθλο των 1500 ευρώ!», αναφέρει το Mega στο δελτίο τύπου του. Ο Τόνις Σφίνος είχε παρουσιάσει ξανά τηλεπαιχνίδι, πριν δύο χρόνια περίπου στον ΑΝΤ1.

-------------------------

«Super Μπάλα Live» με Κριστόφ Βαζέχα και Γιώργο Μητσικώστα.

Με δύο ξεχωριστούς καλεσμένους θα βγει αυτή τη βδομάδα η αθλητική εκπομπή του Mega. Την ερχόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα, καλεσμένοι του Παύλου Παπαδημητρίου και του Αντώνη Κατσαρού για να σχολιάσουν το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και την υπόλοιπη αγωνιστική δράση, θα είναι ο μεγάλος striker και παλαίμαχος των «πρασίνων», Κριστόφ Βαζέχα, και ο Ενωσίτικων «αισθημάτων» μίμος Γιώργος Μητσικώστας.

-------------------------

Γιορτινή ατμόσφαιρα στην Cosmote TV με το Cosmote Cinema Christmas HD.

Για μια ακόμη χρονιά η συνδρομητική πλατφόρμα βγάζει στον αέρα το Χριστουγεννιάτικο pop up κανάλι της. Από την ερχόμενη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, το Cosmote Cinema Christmas HD θα προσφέρει στους συνδρομητές της Cosmote TV περισσότερες από 90 ταινίες, Χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο. Ανάμεσά τους πρεμιέρες, κλασσικές παραγωγές, δημοφιλή blockbusters και ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το pop up κανάλι θα παίζει κάθε μέρα από τρεις δημοφιλείς παραγωγές back-to-back.

-------------------------

Έρχεται το Mad Holidayz στη Nova.

Ένα ακόμη μουσικό κανάλι ετοίμασε το Mad για τους τηλεθεατές της συνδρομητικής πλατφόρμας. Το ΕΣΡ ενέκρινε την μετάδοση μέσα από την Nova του καναλιού Mad Holidayz, το οποίο θα εκπέμψει από τις 10/12/2020 έως τις 10/01/2021, σε καθημερινή βάση και για όλο το 24ωρο. Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, το νέο pop up κανάλι θα παίζει video clip, σε θεματικές μουσικές ζώνες με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.