ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 89,5

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 89,5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 στο πλαίσιο των εκπομπών «Μεγάλα Αφιερώματα», που μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ 10-12 μμ, θα μεταδώσει την Κυριακή εκπομπή αφιερωμένη στην Αγία Φιλοθέη.

18 Φεβρουαρίου 2010Το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 στο πλαίσιο των εκπομπών «Μεγάλα Αφιερώματα», που μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ 10-12 μμ, θα μεταδώσει την Κυριακή εκπομπή αφιερωμένη στην Αγία Φιλοθέη.
Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο π. Τιμόθεος Γεωργίου. Καλεσμένοι είναι ο Καθηγητής Παν/μίου π. Δημήτριος Τζέρπος, η ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου Παναγίας των Βρυούλων μοναχή Φιλοθέη, ο κ. Δημήτρης Φερούσης, η κα Ελευθερία Τσακανίκα- Θεοχάρη, η κα Ζωή Γκενάκου και η κα Χρόνη Βακαλοπούλου.

Και στο πλαίσιο των εκπομπών «Το τραπέζι της Κυριακής», που αναφέρεται σε Θεολογικά θέματα με κοινωνική απήχηση και μεταδίδεται κάθε Κυριακή 12:00- 14:00, θα μεταδώσει την Κυριακή εκπομπή με θέμα: «Η εικόνα - εικόνες του Θεού - εικόνες των ανθρώπων». Την εκπομπή επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Βασίλης Αργυριάδης.